Antena Meniu Search
x

Un român se numără printre răniți în urma accidentului feroviar de lângă Milano. Anunțul făcut de Ministerul de Externe (Video)

Un român se numără printre răniții accidentului feroviar din această dimineață, din apropiere de Milano, care s-a soldat cu cel puțin 5 morți.

Un român se numără printre răniții accidentului feroviar din această dimineață, din apropiere de Milano, care s-a soldat cu cel puțin 5 morți și 100 de răniți.

"În continuarea informațiilor privind accidentul feroviar din dimineața zilei de 25 ianuarie 2018, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări: Consulatul General al României la Milano urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul feroviar din dimineața zilei de 25 ianuarie 2018. Potrivit informaţiilor obţinute de echipa consulară mobilă prezentă la fața locului, printre răniți s-a aflat un cetățean român care a fost transportat la spital cu răni ușoare, ulterior fiind externat. Consulatul General al României la Milano este în contact permanent cu autoritățile locale fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări", se arată într-un comunicat.

Cel puţin cinci oameni au murit şi peste o sută au fost răniţi, în această dimineaţă, în urma deraierii unui tren, în apropiere de Milano.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trenul regional, operat de Trenord, a deraiat la gara Pioltello Limito, aflată la aproximativ 40 de kilometri de Milano. 

Trenul de călători venea de la Cremona și a deraiat cu puţin înainte de ora locală 7.00 (8.00, ora României). Cel puţin două vagoane au ieşit de pe şine, dar au rămas pe roţi, uşor înclinate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un român se numără printre răniți în urma accidentului feroviar de lângă Milano. Anunțul făcut de Ministerul de Externe (Video)