Antena Meniu Search
x

Imagini TULBURĂTOARE publicate de o grupare a Statului Islamic. Unui bărbat îi este tăiată o mână, pe viu

Imaginile, care par desprinse din filmele de groază, înfăţişează un bărbat căruia îi este tăiată o mână

O înregistrare video şocantă a fost publicată de o grupare teroristă afiliată Statului Islamic. Imaginile, care par desprinse din filmele de groază, înfăţişează un bărbat căruia îi este tăiată o mână, potrivit dailymail.co.uk

În filmare, se vede cum victimei i se dezinfectează mâna, mai întâi, și i se improvizează un garou pentru oprirea sângerării, înainte ca un călău să i-o reteze cu un topor de măcelar.

Videoclipul a fost postat de o grupare afiliată teroriştilor ISIS, Wilyat Sinai, din Egipt, organizaţie care a revendict recent atacul comis împotriva a şase militari, la graniţa cu peninsula Sinai. 

Potrivit primeor informaţii, nu este clar dacă victima face parte din gruparea teroristă sau este doar o victimă a pedepselor cumplite aplicate după legea Sharia.

Forțele egiptene de securitate se luptă de câțiva ani cu militanții islamiști în nordul peninsulei Sinai, care se află la granița dintre Fâșia Gaza și Israel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini TULBURĂTOARE publicate de o grupare a Statului Islamic. Unui bărbat îi este tăiată o mână, pe viu