Antena Meniu Search
x

Un ministru și-a ruinat conferința apărând în postura de pisică în transmisiunea live, în Pakistan

Un ministru al unui guvern regional din Pakistan și-a ruinat conferința de presă, după ce a apărut cu urechi și mustăți de pisică, într-un live de pe pagina de Facebook a guvernului.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.06.2019, 16:01

Un ministru al unui guvern regional din Pakistan și-a ruinat conferința de presă, după ce a apărut cu urechi și mustăți de pisică, într-un live de pe pagina de Facebook a guvernului. Din greșeală, autorul transmisiunii a activat filtrul ”pisică”, generând transformarea care a provocat hohote de râs.

Ministrul Informației din cadrul guvernului unei regiuni din Pakistan a convocat conferința de presă, cu intenția de a vorbi despre teme de actualitate. Subiectele serioase abordate de  Shoukat Yousufzai nu au mai fost luate de nimeni în seamă, atunci când a apărut live pe Facebook.

Din greșeală, transmisia live de pe pagina de Facebook a guvernului regional a fost pornită cu filtrul ”pisică” activat. Ministrul a apărut astfel cu urechi și mustăți de felină, spre amuzamentul jurnaliștilor prezenți.

Ministrul în conferință cu filtrul de pisică

Capturile înfățișându-l pe ministru și pe ceilalți vorbitori în postura de pisici au apărut imediat pe rețelele de socializare.

Gafa a fost recunoscută ulterior de partidul din care face parte ministrul, care a precizat, într-un comunicat, că au fost luate măsuri pentru a evita viitoare incidente de acest gen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un ministru și-a ruinat conferința apărând în postura de pisică în transmisiunea live, în Pakistan