Antena Meniu Search
x

Galerie foto Misterul femeii cu sandale albe, care a fost ucisă și îngropată în Pădurea Neagră din sud-vestul Germaniei. Anchetatorii presupun că ar fi din Europa de Est

Direcţia de Investigaţii Criminale din landul german Baden-Württemberg se confruntă cu un caz misterios, nerezolvat din 1997. Atunci, în Pădurea Neagră din Todtnau a fost descoperit cadavrul unei femei, dar identitatea victimei este încă necunoscută. După mai bine de 26 de ani de la crimă, polițiștii au i-au reconstituit chipul și oferă o recompensă de 2.000 de euro oricui o recunoaște și poate oferi informații care să conducă la identificarea ei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.10.2023, 20:18

Cadavrul femeii de aproximativ 20 de ani a fost găsit pe 24 iulie 1997 într-o zonă de pădure din apropierea Todtnau, lângă parcarea "Weissenbach". Trupul fără viață zăcea într-o groapă, iar poliția este sigură că omorul trebuie să fi avut loc cu câteva zile înainte.

fahndung.polizei-bw.de

"Persoana decedată avea 1,64 metri înălțime, era subțire și avea părul castaniu închis, de până la 34 de centimetri lungime", potrivit unei descrieri furnizate de anchetatori.

fahndung.polizei-bw.de

Pe acelaşi subiect

Purta o fustă albastră cu un model floral deschis, marca "De Ville", și o centură din plastic albastră, cu o cataramă aurie, un tricou "Speedway" și sandale albe, mărimea 38, de la "Roberto Santi".

fahndung.polizei-bw.de

Anchetatorii presupun că femeia decedată era europeană, poate din Europa de Est, scrie Bild. Cu toate acestea, potrivit unui comunicat al poliției, un lucru este cert: "La acea vreme, îmbrăcămintea purtată era disponibilă pentru vânzare în Germania și Elveția".

Recompensă de 2.000 de euro oferită de anchetatori

Biroul de Stat al Poliției Criminale din Stuttgart a publicat o fotografie care arată chipul persoanei ucise astfel că, oricine o recunoaște pe femeie și poate oferi informații care să conducă la identificarea acesteia va primi o recompensă de 2.000 de euro de la autoritățile de anchetă.

fahndung.polizei-bw.de

Poliția nu a reușit să conecteze cadavrul la niciun raport de persoane dispărute de când a fost găsit, în 1997, și până în prezent. De aceea, anchetatorii speră acum că fotografia va readuce noi probe în acest caz. Martorii ar trebui să contacteze poliția din Lörrach la 07621/176-800. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Misterul femeii cu sandale albe, care a fost ucisă și îngropată în Pădurea Neagră din sud-vestul Germaniei. Anchetatorii presupun că ar fi din Europa de Est