Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru un muncitor român, pe un şantier din Belgia. Tânărul de 29 de ani a sfârşit sub o placă de beton desprinsă din macara

Moarte cumplită pentru un muncitor român, în Belgia. Tânărul de 29 de ani şi-a găsit sfârşitul la locul de muncă, strivit sub o placă din beton prefabricat.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 13:07

Moarte cumplită pentru un muncitor român, pe un şantier din Belgia. Tânărul de 29 de ani a sfârşit sub o placă din beton desprinsă din macara - hln.be

Tragedie a avut loc marţi după-amiază, pe un şantier din Wondelgem, unde compania Thuispunt Gent construiește un bloc cu 73 de locuințe sociale, scrie publicaţia Nieuwsblad.

Românul a murit strivit de placa din beton prefabricat

"Mutau beton prefabricat cu o macara şi, dintr-un motiv încă necunoscut, încărcătura s-a desprins şi a căzut peste bărbat", a declarat Elke Vande Velde, inspector de muncă în Gent. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit martorilor, citați de HLN, s-a auzit o lovitură puternică, urmată de multe strigăte, țipete și plâns. La fața locului au ajuns rapid serviciile de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru român, declarând decesul. Atât poliția, cât și inspectoratul teritorial de muncă verifică în cadrul unor anchete cum s-a produs tragedia.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, a fost desemnat un expert pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Căpitan român, mort într-un port din Belgia

În urmă cu câteva zile, un alt român și-a pierdut viața, tot în Belgia. Bărbatul de 61 de ani, căpitan pe o barjă cu steag românesc, a murit după ce a căzut în apă în timp ce descărca marfă. Tragedia s-a petrecut pe cheiul de lângă fabrica ArcelorMittal, în portul Gent.

Membrii echipajului, dar şi familia au primit asistenţă psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Stiri externe » Moarte cumplită pentru un muncitor român, pe un şantier din Belgia. Tânărul de 29 de ani a sfârşit sub o placă de beton desprinsă din macara