Meniu
Search
x

Moarte cumplită pentru un șofer român de TIR, pe M74, în UK. Un băiețel de 12 ani, premiant la școală, a rămas orfan de tată

Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit, în Marea Britanie. Bărbatul în vârstă de 32 de ani conducea pe autostrada M74, când a pierdut controlul volanului din cauza vântului puternic și ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un alt autovehicul, scrie Daily Record.

De Redactia Observator la 01.02.2022, 14:04

Un cetățean român și-a pierdut viața într-un accident rutier, pe M74 În Marea Britanie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, în primele ore ale dimineții, în Lanarkshire. 

Șoferul de TIR a pierdut controlul volanului din cauza rafalelor puternice din timpul furtunii Malik și a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un alt autovehicul. Bărbatul și-a pierdut viața pe loc.

Un băiețel de 12 ani a rămas orfan de tată

Originar din Româania, Bogdan, în vârstă de 32 de ani, locuia în Liverpool, iar în ultimii doi ani lucra ca șofer de TIR. Un băiețel de 12 ani, premiant la școală, a rămas orfan de tată. 

Pe acelaşi subiect

„Soția sa este distrusă, toți suntem în stare de șoc. Nu ne vine să credem. Încă îl așteptăm să vină acasă. Cel mai greu îi este fiului său, care tot speră că tatăl său se va întoarce. Era un șofer cu experiență, a condus prin toată Europa. Era un șofer responsabil, nu a avut niciodată probleme cu legea. Chiar și acum, poliția a declarat că nu a fost vina lui. Purta centura de siguranță și nu stătea pe telefon. Din cauza furtunii...”, a declarat nepoata victimei. 

„Pentru noi, era cea mai bună persoană din lume. Își petrecea tot timpul liber cu fiul său, pe care îl iubea enorm. Înainte de a afla ce s-a întâmplat cu tatăl său, verișorul meu mi-a mărturisit că nu reușește să identifice semnalul GSP al lui Bogdan. Când a văzut știrile, cred că s-a speriat că ar putea fi vorba de tatăl său. Apoi poliția a venit acasă și ne-a confirmat tragica veste”.

Familia șoferului a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i putea repatria trupul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Moarte cumplită pentru un șofer român de TIR, pe M74, în UK. Un băiețel de 12 ani, premiant la școală, a rămas orfan de tată