Antena Meniu Search
x

Video "Moartea cu coasa" de la încoronarea Regelui Charles. Silueta misterioasă observată în Westminster Abbey a dat naştere unui val de glume

Încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost un eveniment istoric, urmărit atât de invitaţii de seamă, cât şi de oamenii strânşi în faţa catedralei Westminster Abbey din Londra. Imaginile transmise live au adunat în faţa ecranelor zeci de mii de curioşi, care au observat fel de fel de detalii inedite din timpul ceremoniei. Un utilizator Twitter a atras atenţia asupra momentului în care o siluetă întunecată, asemănată cu "moartea cu coasa", trece prin cadru. Postarea a devenit virală, iar glumele s-au ţinut lanţ. "Diana își ia revanșa", a comentat un internaut. 

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 20:08

"Moartea cu coasa". Silueta misterioasă de la încoronarea Regelui Charles al III-lea
"Moartea cu coasa". Silueta misterioasă de la încoronarea Regelui Charles al III-lea - Captură video Twitter

Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, rege al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul ceremoniei desfăşurate în catedrala anglicană Westminster. Evenimentul plin de fast a reunit nume mari şi invitaţi de seamă, ţinute care au furat toate privirile, dar nu a fost lipsit de momente... cel puţin bizare. Ceremonia transmisă live a fost urmărită din toate colţurile lumii, iar internauţii nu au ezitat să atragă atenţia asupra unor scene sau detalii inedite. Un utilizator al platformei Twitter a observat, de exemplu, o siluetă întunecată pe care a asemănat-o instantaneu cu "moartea cu coasa".

"Moartea cu coasa". Silueta misterioasă de la încoronarea Regelui Charles al III-lea

"A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?", a scris bărbatul pe Twitter, în dreptul secvenţei filmate în catedrală, la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Postarea a devenit virală şi a strâns, în 24 de ore, nu mai puţin de 3,6 milioane de vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Secţiunea de comentarii a devenit, parcă, un concurs de glume, relatează Daily Mail. Dacă unii şi-au dat cu părerea cu privire la ce ar putea reprezenta, de fapt, silueta, alţii şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au comentat că "moartea cu coasa" este "Meghan Markle deghizată", sau chiar prinţesa Diana, care "a venit să-şi ia revanşa".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Moartea cu coasa" de la încoronarea Regelui Charles. Silueta misterioasă observată în Westminster Abbey a dat naştere unui val de glume