Antena Meniu Search
x

Moartea fulgerătoare a actorului Daniel Mickelson a şocat starurile de la Hollywood. Tânărul avea 23 de ani

Actorul american Daniel Mickelson a murit, duminică, la vârsta de 23 de ani, însă cauzele decesului nu au fost făcute public momentan. Daniel era cunoscut în special pentru rolul său din serialul Mani, dar şi pentru apariţia în filmul de groază "The Killer Clown Meets the Candy Man".

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 17:45

Imediat după aflarea veştii, Kaia Gerber și fiul lui Arnold Schwarzenegger, Patrick au adus un omagiu actorului. Modelul în vârstă de 19 ani a postat pe instagram o fotografie în care vorbea despre prietenia lor extrem de apropiată. 

„Îmi amintesc de vremea în care ne-am așezat pe canapea și am petrecut întreaga zi inventând propriul nostru limbaj secret pe care am continuat să-l folosim de fiecare dată când ne vedeam. Mi-aș dori să ne putem întoarce acolo. Mi-aș dori să vorbim în continuare în propoziții care, probabil, i-au enervat pe toți ceilalți. Mi-aș dori să stau încă pe podeaua băii mele vorbind cu tine prin apel video, pentru că acesta a fost singurul loc în care am avut Wi-Fi și nu am vrut niciodată să pierd un apel de la tine. Mulțumesc că ai fost motivul pentru atât de multe râsete și fericire în lume. Nu va fi la fel fără tine aici. Te iubesc Daniel!" , a scris Kaia în descrierea imaginii.

Prietenii şi rudele au fost şocaţi de moartea fulgerătoare a actorului

Vestea morţii actorului a fost făcută chiar de către sora cea mică a lui Daniel, care a postat pe Instagram un mesaj emoţionant despre fratele ei, alături de o fotografie din copilăria celor doi.

Pe acelaşi subiect

"Inima mea este frântă și faptul că scriu acest lucru e atât de greșit și nici măcar nu știu ce să spun. Ieri mi-am pierdut fratele, cel mai bun prieten și cealaltă jumătate a inimii mele. Nu a existat o persoană pe care să o iubesc mai mult pe acest pământ. Nu există cuvinte pe care să le pot scrie, care să-i facă dreptate. Să-l cunoști însemna să-l iubești", a scris sora lui Daniel.

Patrick, fiul lui Arnold Schwarzenegger a adăugat un comentariu la postarea devastatoare unde a transmi că se va ruga pentru liniştea actorului, în timp ce Dellilah Belle Hamlin a împărtăşit câteva gânduri lehate de actor. „Nu am încetat să plâng de când am aflat. Daniel Mickelson, te-am iubit mai mult decât știi. Ai fost cel mai bun prieten al meu. La un moment dat în viața mea, am fost atât de îndrăgostită de tine, dar nu am avut niciodată șansa să-ți spun asta pentru că momentul nu a fost niciodată potrivit. Mulțumesc că ai fost acolo când am avut cel mai mult nevoie de tine. Mulțumesc că ai zâmbit întotdeauna in faţa mea. Mulțumesc că mi-ai arătat mereu dragoste și nimic mai puțin. Te voi iubi pentru totdeauna. O parte din mine nu va fi niciodată aceeași. Mi-e dor de tine, Dan. Te iubesc. Sunt mândră de tine", a scris Dellilah.

Cine a fost Daniel Mickelson

 Daniel Mickelson s-a născut în Atlanta, Georgia, pe 4 octombrie 1997. Este fratele modelului și starului de pe Instagram, Meredith Mickelson. Considerat un actor în ascensiune, Daniel este cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul TV Mani (2019). De asemenea, a jucat în filmul de groază  The Killer Clown Meets the Candy Man. Daniel a murit pe 4 iulie 2021, au confirmat autoritățile din Los Angeles. Nu se cunoaște pentru moment cauza morții sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Moartea fulgerătoare a actorului Daniel Mickelson a şocat starurile de la Hollywood. Tânărul avea 23 de ani