Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moartea lui Matthew Perry. Asistentul starului ar fi curăţat locul tragediei şi ar fi îndepărtat dovezi înainte de sosirea poliţiei

Noi detalii ies la iveală în cazul morţii actorului Matthew Perry. Autorităţile care se ocupă de caz spun că asistentul starului a curăţat locul tragediei şi a îndepărtat dovezi relevante înainte de sosirea poliţiei. 

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 18:00

Bărbatul se află printre cele cinci persoane arestate, săptămâna trecută, şi acuzate că au profitat de dependenţa actorului pentru a se îmbogăţi. Asistentul a fost cel care i-a administrat injecția fatală de ketamină care l-a ucis pe starul din Friends pe 28 octombrie anul trecut.

Medicii i-au furnizat actorului din Friends, care a murit în casa sa din Los Angeles în octombrie 2023, o cantitate mare de ketamină, a spus avocatul american Martin Estrada, şi "au profitat de problemele de dependenţă ale domnului Perry pentru a se îmbogăţi", potrivit news.ro.

Perry fusese supus unei terapii cu perfuzie cu ketamină pentru anxietate şi depresie

Vezi și

Perry, în vârstă de 54 de ani, a vorbit public despre problemele sale legate de dependenţă. El a fost supus unei terapii cu perfuzie cu ketamină pentru anxietate şi depresie în momentul morţii sale, a afirmat medicul legist din Los Angeles într-un raport de autopsie anul trecut, dar examinatorul a găsit niveluri mult mai mari de ketamină în sângele actorului decât s-ar fi aşteptat doar după terapie.

Departamentul de poliţie din Los Angeles şi administraţia de control al drogurilor au declarat în mai că lucrează la o anchetă penală comună asupra modului în care Perry a obţinut medicamentul pe bază de reţetă şi de ce există atât de mult medicament în organismul său.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Moartea lui Matthew Perry. Asistentul starului ar fi curăţat locul tragediei şi ar fi îndepărtat dovezi înainte de sosirea poliţiei