Antena Meniu Search
x

Moda anului 2020. Masca, asortată cu machiajul

Accesoriu obligatoriu în ultimele luni, masca de protecţie nu poate fi aleasă întâmplător spun pasionatele de modă. Ea trebuie asortată cu vestimentaţia şi, de ce nu, cu machiajul ochilor.

de Redactia Observator

la 08.09.2020, 17:32

Vezi și
  • Masca este constanta din ţinutele zilnice a milioane de femei.
  • Machiajul a fost adaptat noilor vremuri.

Până la urmă, ţine locul celebrului ruj de buze. Rezultatul este spectaculos spun adeptele noului trend care nu pierd ocazia şi postează fotografiile pe Instagram.

Dacă anul 2019 a fost anul buzelor colorate strident, în 2020 rujul în culori puternice a devenit istorie. Din cauza pandemiei, masca este constanta din ţinutele zilnice a milioane de femei. Aşa că machiajul a fost adaptat noilor vremuri iar atenţia s-a mutat asupra ochilor.

Rezultatul este spectaculos când machiajul este asortat cu masca. Dacă unele femei aleg să folosească nuanţe asemănătoare cu masca pe care o poartă, altele mizează pe culori complementare. Unele merg însă mai departe şi îşi asortează masca pe care o poartă cu unghiile. Noul trend, face deja milioane de adepţi pe Instagram.

Adevărata provocare este ca machiajul să reziste toată ziua, chiar şi sub mască. Pentru cele care nu vor să renunţe la ruj, sfatul specialiştilor este să aleagă unul mat, rezistent la transfer.

Specialistele în make-up le sfătuiesc însă pe tinerele care nu sunt foarte îndemânatice să folosească mai întâi măşti de culoare deschisă pentru a le putea asorta uşor cu un machiaj simplu, în tonuri calde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Moda anului 2020. Masca, asortată cu machiajul