Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moment de INFARCT! Un cuplu îşi riscă viaţa pentru un SELFIE într-unul din cele mai periculoase locuri din Marea Britanie (GALERIE FOTO)

Un cuplu din Marea Britanie a fost surprins punându-şi viaţa în pericol pentru un selfie într-unul din cele mai periculoase locuri din această ţară, o stâncă din West Bay (Dorset).

de Redactia Observator

la 13.03.2017 , 17:27

Un cuplu din Marea Britanie a fost surprins punându-şi viaţa în pericol pentru un selfie într-unul din cele mai periculoase locuri din această ţară, o stâncă din West Bay (Dorset).

O femeie a fost fotografiată stând exact pe marginea unei roci, la o înălţime de aproximativ 25 de metri, în încercarea de a-şi face un selfie. În spatele ei, stă soţul care are un copil mic pe umeri şi care foloseşte un selfie-stick. În imagini, se observă, de asemenea, în depărtare, silueta unui alt copil.

Articolul continuă după reclamă

Cei patru au fost probabil atraşi de popularitatea câştigată de acea zonă, care reprezintă decorul unui serial de succes din Marea Britanie - "Broadchurch".

Pe acelaşi subiect

Turiştii sunt în permanenţă atenţionaţi că este extrem de periculos să se aventureze în acea zonă, deoarece roca este formată din nisip şi se poate prăbuşi oricând.

Însă, familia respectivă pare să fi ignorat complet avertismentele, punându-şi în pericol viaţa pentru un selfie reuşit.

"Câte avertismente să mai punem în zonă? Fie oamenii nu înţeleg mesajele, fie nu înţeleg pericolul la care se expun", a declarat Mark Collins, de la Coasta de Gardă din West Bay.

În iulie, 2012, un agent de turism, Charlotte Blackman, a murit în urma prăbuşirii unor roci în această zonă, iar în august 2016 o bucată imensă din perete a căzut din cauza ploilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Moment de INFARCT! Un cuplu îşi riscă viaţa pentru un SELFIE într-unul din cele mai periculoase locuri din Marea Britanie (GALERIE FOTO)