Antena Meniu Search
x

Moment emoționant. Un bărbat își găsește cățelul după trei ani de la dispariție

Un moment emoționant a fost surprins, zilele trecute, în Tbilisi, Georgia. Un bărbat și-a regăsit câinele după trei ani de la dispariția acestuia. 

Moment emoționant. Un bărbat își găsește cățelul după trei ani de la dispariție - captura Youtube

Un moment emoționant a fost surprins, zilele trecute, în Tbilisi, Georgia. Un bărbat și-a regăsit câinele după trei ani de la dispariția acestuia. 

Giorgi Bereziani, de 62 de ani, și-a pierdut iubitul patruped în 2015. De atunci a luat la pas străzile din capitala Georgiei, cu speranța că într-o zi își va regăsi companionul.

Au fost multe piste false de-a lungul timpului, însă minunea s-a întâmplat pe 7 octombrie, când Girogi a primit un telefon de la un angajat al Operei din Tbilisi, care l-a informat că a văzut un cățel ce se potrivește descrierii pe unul din bulevardele centrale ale orașului.

Proprietarul a fugit într-o suflare la fața locului, unde și-a revăzut, după trei ani, cățelul.

Emoționat, patrupedul a început să suspine. Cei doi au mers apoi spre casă, unde cățelul și-a reîntâlnit familia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu se știe pe unde a umblat animalul în ultimii trei ani, dar ținând cont de marcajul de pe ureche, cel mai probabil a fost luat de pe străzi de hingheri, vaccinat și apoi eliberat.

Pe străzile din capitala Georgiei sunt peste 50.000 de câini vagabonzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Moment emoționant. Un bărbat își găsește cățelul după trei ani de la dispariție