Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul exploziei unei maşini-capcană, în Sri Lanka, filmat de mai mulţi martori

Momentul exploziei unei maşini-capcană, în capitala din Sri Lanka, în timpul unei operaţiuni de astăzi a Poliţiei, a fost filmat de mai mulţi martori.

de Redactia Observator

la 22.04.2019 , 15:01

Momentul exploziei unei maşini-capcană, în capitala din Sri Lanka, în timpul unei operaţiuni de astăzi a Poliţiei, a fost filmat de mai mulţi martori.

Imaginile surprinse de martori arată cât de violentă a fost deflagraţia unei maşini-capcană pe care teroriştii au parcat-o în apropierea unei biserici.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în timpul unei operaţiuni de dezamorsare a bombei pe care teroriştii au plantat-o lângă biserică, dar care nu a explodat în momentul în care atentatele au fost comise, în urmă cu două zile, chiar de Paştele catolci.

Vezi și

Pe imaginile surprinse de martori se poate observa cum maşina, o autoutilitară de culoare albă, explodează cu o putere uriaşă, semn că era încărcată cu o cantitate foarte mare de explozibil.

Pe acelaşi subiect

Potrivit primelor informaţii, explozia a avut loc în timpul dezamorsării, iar câteva persoane ar fi fost rănite.

De altfel, pe imagini se pot observa mai mulţi oameni care fug pe stradă, după ce maşina-capcană a sărit în aer.

Noua explozie vine la mai puţin de 48 de ore de la atentatele din Sri Lanka, comise în ziua Paştelui catolic, în urma cărora 290 de oameni au murit, iar alţi 500 au fost răniţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Momentul exploziei unei maşini-capcană, în Sri Lanka, filmat de mai mulţi martori