Meniu
Search
x

Momentul dramatic în care un BMW se rupe în două, după ce loveşte cu viteză un stâlp, pe un drum din Odessa - VIDEO

Imagini de coşmar filmate pe un drum din Odessa, în Ucraina, unde un BMW s-a rupt efectiv în două după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp. Şoferul de 34 de ani şi pasagerul de numai 16 ani au murit pe loc.

De Veronica Micu la 15.06.2021, 18:13
Vezi și

Accidentul s-a produs ieri, la primele ore ale dimineţii. În jurul orei 5.00, şoferul unui BMW circula pe strada Srednefontanskaia când, din motive neştiute încă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu viteză de un stâlp aflat pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a rupt efectiv în două. Niciunul dintre cei doi tineri care se aflau în BMW nu a scăpat cu viaţă. Atât şoferul de 34 de ani, cât şi pasagerul minor, de doar 16 ani, au murit pe loc.

Accidentul a fost filmat cu camera de bord

Pe acelaşi subiect

Momentul tragediei a fost filmat de o cameră de bord. În imagini se vede cum BMW loveşte cu viteză stâlpul, se rupe în două, iar bucăţi din maşină zboară pe asfalt. 

"Conform informațiilor preliminare, astăzi, în jurul orei 05:00, șoferul unui autoturism BMW, care circula pe strada Srednefontanskaia, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit un stâlp", au transmis poliţiştii într-un comunicat citat de publicaţia locală Korrespondent.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Momentul dramatic în care un BMW se rupe în două, după ce loveşte cu viteză un stâlp, pe un drum din Odessa - VIDEO