Video

Momentul în care mai mulţi bărbaţi încearcă să gătească o bucată de carne la ţeava de eşapament a unui Lamborghini, în China - VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 03.06.2021, 14:44.
Actualizat: 03.06.2021, 14:44

Un grup de fani ai maşinilor sport au încercat să gătească o bucată de carne cu ajutorul ţevii de eșapament a unui autoturism de de lux, mai exact un Lamborghini. Nu a durat mult până când au ajuns să regrete cascadoria.

Momentul în care mai mulţi tineri încearcă să gătească o bucată de carne la ţeava de eşapament a unui Lamborghini, în China

Momentul în care mai mulţi tineri încearcă să gătească o bucată de carne la ţeava de eşapament a unui Lamborghini, în China

YouTube

Din imagini se poate observa cum bărbaţii sunt șocați atunci când norii albi de fum se revarsă în partea din spate a maşinii, în timp ce lichidul de răcire de culoarea roşie se revarsă pe podea. Filmarea a fost făcută într-un garaj din China.

Încercarea eşuată de a găti o bucată de carne

În videoclip, un bărbat este văzut stând ghemuit lângă evacuarea unui Lamborghini, ținând în mână o bucată de carne, în încercarea de a vedea dacă se poate găti. Un alt bărbat forjează motorul în tot acest timp.

Citește și:

Dar în câteva secunde apar deja probleme, pe măsură ce fumul cuprinde întregul compartiment al motorului. Bărbații, în ciuda faptului că sunt fani înrăiţi ai mașinii, rămân șocați să vadă cele întâmplate. Niciunul dintre ei pare că nu știe ce să facă pe mai departe.

Experții au sugerat că incidentul s-a petrecut deoarece Lamborghiniul era rece, iar motorul fiind forţat a ajuns la temperaturi foarte mari dintr-o dată. Se pare că rezervorul de lichid de răcire s-a fisurat, provocând lichidul de răcire să curgă peste podea, potrivit Daily Mail.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.