Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o femeie de la Casa Albă cade pe scările avionului Air Force One în Polonia

O membră a echipei președintelui american a căzut pe scările avionului Air Force One, după ce aeronava a aterizat la Varșovia. În imagini, filmate și difuzate la un post de televiziune polonez, arată o persoană coborând treptele, marți dimineața. La un moment dat, se observă cum femeia alunecă până la baza scărilor, scrie Daily Mail

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 14:23

Vezi și

Moment mai puțin plăcut în timpul vizitei lui Joe Biden în Polonia. O membră a echipei de la Casa Albă a căzut pe scările avionului prezidențial, imediat după aterizare. Din fericire, femeia purta un rucsac, care i-a atenuat căderea. 

Nici președintele american Joe Biden nu este străin de astfel de incidente. În 2021, liderul de la Casa Albă s-a împiedicat de trei ori în timp ce încerca să se îmbarce la bordul aeronavei Air Force One, la baza aeriană Andrews. 

În timpul vizitei în Polonia, preşedintele american a subliniat că Statele Unite şi NATO vor susţine, fără ezitare, Ucraina. Niciun dictator nu va reuşi, vreodată, să spulbere libertatea, a fost răspunsul ferm al lui Joe Biden la discursul ameninţător rostit cu câteva ore mai devreme de Vladimir Putin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o femeie de la Casa Albă cade pe scările avionului Air Force One în Polonia