Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care o tornadă înfricoşătoare loveşte în Castellón, Spania. Vârtejul le-a dat fiori localnicilor

Vremea se dezlănţuie în întreaga lume! În Italia, cel puţin trei femei au fost rănite grav de un fulger care a lovit o plajă aglomerată. Panica s-a instalat rapid printre turiştii aflaţi pe nisip. 

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 10:14

Cel puţin trei persoane au fost rănite, sâmbătă, de un fulger care a lovit o plajă aglomerată de pe coasta adriatică a Italiei, a anunţat presa locală, potrivit AFP. Una dintre persoanele afectate a fost rănită grav. Fulgerul a lovit o plajă din apropiere de Alba Adriatica, în regiunea Abruzzo, imediat după ora prânzului, potrivit presei, care a estimat numărul persoanelor afectate între trei şi şapte. 

Fotografiile postate pe reţelele de socializare arată salvatorii înghesuindu-se în jurul a ceea ce pare a fi o femeie pe o targă pe plajă. Potrivit agenţiei italiene de presă ANSA, unul dintre răniţi a fost transportat cu elicopterul la un spital din apropiere. 

O tornadă a îngrozit locuitorii din Castellón, în Spania

Sursa foto: facebook.com/proyectomastral; facebook.com/meteorihuela; facebook.com/EnamoradosAlicante
Vezi și

În Spania, o tornadă le-a dat fiori locuitorilor din Castellón. Fenomenul i-a luat pe toţi prin surprindere, însă cei mai curajoşi şi-au scos imediat telefoanele şi au început să imortalizeze momentul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi nu au existat avarii majore.

Nici peste ocean vremea nu a fost prea prietenoasă. O furtună puternică a lovit Chile şi a provocat pagube semnificative în toată țara. Cel puţin două persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite. Mai multe clădiri au fost complet distruse.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care o tornadă înfricoşătoare loveşte în Castellón, Spania. Vârtejul le-a dat fiori localnicilor