Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care ruşii atacă 3 elicoptere ucrainene cu muniţie cu dispersie. Două dintre ele, distruse total

Război în Ucraina. Ruşii au distrus două elicoptere ucrainene şi au avariat un al treilea. Atacul s-a petrecut în regiunea Doneţk, iar imaginile au fost publicate de Ministerul rus al Apărării.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 17:44

Momentul în care ruşii atacă 3 elicoptere cu muniţie cu dispersie. Două dintre ele, distruse total
- Captura X

Potrivit Newsweek, care citează surse ucrainene, este vorba de elicoptere de tip Mi-8 şi Mi-17 care sunt destinate transportului de trupe. Dar aceste aparate pot fi modificate şi pentru atac la sol.

În ultima săptămână, ruşii au distrus sisteme HIMARS şi Patriot

Imaginile surprinse de o dronă arată că elicopterele, care se aflau la sol, au fost lovite iniţial de muniţie cu dispersie. Apoi, două dintre ele sunt lovite de ruşi de rachete de mare precizie. Atacul a avut în regiunea Doneţk, la 50 de kilometri de linia frontului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimele zile au publicat numeroase imagini cu mai multe atacuri asupra forţelor ucrainene. În ultima săptămâna Ministerul rus al Apărării a publicat imagini cu distrugerea a unui lansator multiplu HIMARS si a doua lansatoare Patriot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Momentul în care ruşii atacă 3 elicoptere ucrainene cu muniţie cu dispersie. Două dintre ele, distruse total