Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un camion rămas fără frâne ucide dintr-un foc 20 de oameni. Scenele care au îndoliat Turcia şi au îngrozit o lume întreagă

Imagini cutremurătoare vin din Turcia, unde cel puţin 20 de oameni au fost ucişi de şoferul unui camion. Maşina de mare tonaj s-ar fi defectat, iar bărbatul de la volan nu ar mai fi putut să o controleze. A intrat în plin în zeci de persoane care încercau să ajute victimele unui alt accident rutier. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 19:22

Vezi și

Sunt scenele de groază care au zguduit o lume întreagă, petrecute într-un oraş aproape de graniţa cu Siria. Zeci de oameni adunaţi pe o şosea, ca să intervină după un accident rutier cu trei vehicule implicate, au fost pur şi simplu spulberaţi. Frânele unui camion s-ar fi defectat, iar şoferul nu ar mai fi putut face nimic pentru a evita mulţimea. Camionul scăpat de sub control a măturat tot ce i-a stat în cale. 20 de oameni, printre care şi un poliţist, şi-au găsit sfârşitul. Alţi 26 au fost răniţi.

Poliţia a reţinut doi şoferi în acest caz şi a deschis o investigaţie

"Simt un nod în gât. Nu sunt multe lucruri ce pot fi spuse după ce 20 de persoane au murit într-un accident rutier", a declarat Süleyman Soylu, ministru de Interne. Poliţia a reţinut doi şoferi în acest caz şi a deschis o investigaţie în cazul ambelor accidente. "Neglijenţă sau intenţie, toate variantele vor fi examinate la proces", a declarat Süleyman Soylu, ministru de Interne.

Accidentul s-a petrecut la doar câteva ore după o tragedie similară petrecută pe autostrada Gaziantep-Nizip. Aici, echipajele de intervenţie au fost chemate în jurul orei 11 să scoată o maşină căzută într-un şanţ, când la un moment dat un autobuz a derapat şi a lovit în plin mulţimea. "Ajutam să ducă răniţii în ambulanţă. Când am ajuns în faţa ambulanţei, m-am uitat în sus pentru un moment. Am văzut cum se rostogoleşte autobuzul şi am ţipat: "Fugiţi!''. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat după", a declarat Bekir Özdemir, cameraman. Cel puţin 15 oameni şi-au pierdut viaţa în masacru şi alţi 21 au fost răniţi. Printre morţi sunt opt pasageri ai autobuzului, doi paramedici, trei pompieri şi doi jurnalişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un camion rămas fără frâne ucide dintr-un foc 20 de oameni. Scenele care au îndoliat Turcia şi au îngrozit o lume întreagă