Antena Meniu Search
x

Momentul în care un reporter ucrainean este întrerupt, în direct, de o rachetă care loveşte oraşul - VIDEO

Au fost clipe de panică pentru o echipă a unei televiziuni din Ucraina. În timp ce se aflau în direct, reporterul şi cameramanul au fost surprinş de o rachetă care au căzut în apropierea locului de unde transmiteau.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.05.2022, 14:39

Momentul în care un reporter ucrainean este întrerupt, în direct, de o rachetă care loveşte oraşul
Momentul în care un reporter ucrainean este întrerupt, în direct, de o rachetă care loveşte oraşul - Captura Video

S-a întâmplat în oraşul Bahmut, situat în partea de nord-est a regiunii Doneţk. Imaginile cu momentul au fost publicate pe twitter de către Nexta. 

Pe filmare se poate observa cum reporterul începe să transmită de la faţa locului, iar după câteva secunde îşi aruncă privirea spre cer şi este auzit spunânt "e o rachetă". Imediat atât el cât şi operatorul se îndepărtează din zona respectivă şi caută un loc pentru a se adăposti.

După alte câteva secunde pe fundal se aud bubuituri puternice, în timp ce reporterul se ghemuieşte pentru a se salva

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ucraina, în a 96-a zi de război 

Război Rusia - Ucraina, ziua 96. Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, l-a demis pe şeful regional al Serviciului Ucrainean de Informaţii din Harkov. Zelenski a fost nemulţumit de faptul că şeful SBU din Harkov nu a luat măsuri mai bune de protecţie a oraşului încă de dinaintea începutului războiului. Chiar dacă Zelenski a făcut o declaraţie publică în acest sens, SBU nu a confirmat înlocuirea directorului biroului lor din Harkov. De cealaltă parte, ruşii continuă ofensiva în Lugansk şi speră să cucerească oraşul Severodonetsk, ultimul mare oraş al regiunii pentru a putea anunţă că deţin controlul total al regiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un reporter ucrainean este întrerupt, în direct, de o rachetă care loveşte oraşul - VIDEO