Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care se prăbușește un al doilea turn, în Gaza, în urma bombardamentelor

Un al doilea turn din Gaza a fost pus la pământ, în urma bombardamentelor din noaptea de marți spre miercuri. Este a doua clădire Hamas distrusă în ultimele 24 de ore, potrivit RT.com. 

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 12:01

Momentul în care o clădire se prăbușește, în Gaza
Momentul în care o clădire se prăbușește, în Gaza - Captură video / Twitter IDF

Turnul Al-Jawhara a fost lovit de un proiectil israelian, miercuri dimineață. Clădirea s-a prăbușit într-un nor de praf și fum. Armata israeliană a publicat imagini cu momentul în care turnul a fost lovit, dar nu este clar, deocamdată, dacă este vorba despre Al-Jawhara sau de o altă clădire, scrie RT.com

Nu este prima dată când Tel Aviv țintește clădirea Al-Jawhara, turnul fiind ținta proiectilelor israeliene și în timpul conflictelor din 2014. La acel moment, Comitetul pentru Protecția Jurnaliștilor declara că în clădire existau sediile mai multor publicații palestiniene, dar și apartamente.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

30 de palestinieni, printre care și nouă copii, și trei israelieni au murit în urma bombardamentelor din noaptea de marți spre miercuri, când sute de rachete au fost trase asupra Israelului. 

Pe acelaşi subiect

Violențele au izbucnit, luni, pe fondul unor demonstrații privind evacuările planificate pentru rezidenții palestinieni din Ierusalimul de Est. 

De la ce au plecat noile violențe dintre palestinieni şi poliţişti israelieni

Poliţia israeliană a anunţat că acţioneză pentru a pune capăt violenţelor în Oraşul Vechi din Ierusalimul de Est - un sector palestinian ocupat de Israel de peste o jumătate de secol. ”Nu vom lăsa extremişti să ameninţe securitatea publicului”, a avertizat poliţia.

Sute de persoane - majoritatea palestinieni, dar şi poliţiştii israelieni - au fost rănite vineri seara în cele mai violente ciocniri de pe Espalanada Moscheilor din 2017 încoace. Calmul a revenit sâmbătă şi duminică pe Esplanadă, însă ciocniri între palestinieni şi poliţişti israelieni au continuat, în alte sectoare din Ierusalimul de Est, soldate în total cu peste 100 de răniţi, potrivit Semilunei Roşii palestiniene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Momentul în care se prăbușește un al doilea turn, în Gaza, în urma bombardamentelor