Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moștenitorul unei familii ‘ndrangheta a fost ucis de prietenul său, liderul ultrașilor Inter Milano. Capul mafiei îl împușcase pe ultras în picior

Antonio Bellocco, moștenitorul uneia dintre cele mai puternice familii 'ndrangheta din nordul Italiei, a fost înjunghiat mortal de liderul ultrașilor echipei de fotbal Internazionale Milano. Cei doi erau prieteni buni și se întâlniseră cu o seară înainte, scrie Ilmessaggero.it.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 15:47

- Profimedia Images

Incidentul s-a petrecut miercuri, 4 septembrie, lângă o sală de sport din Milano. Antonio Bellocco a fost înjunghiat în interiorul unui Smart de Andrea Beretta. Liderul mafiot s-ar fi certat cu suporterul Inter din cauza unei afaceri și l-ar fi împușcat în picior, iar liderul ultras l-a înjunghiat în gât pe Bellocco. 

Beretta le-a declarat avocaților că s-a aflat în legitimă apărare. Victima venise la sala de sport unde se antrena suporterul, s-au salutat și au urcat împreună în mașina lui Bellocco. De la o ceartă legată de afaceri, potrivit sursei citate, s-a ajuns la crimă. 

Cine a fost Antonio Bellocco

Articolul continuă după reclamă

Antonio, cunoscut drept Totò, a fost fiul lui Giulio Bellocco, fratele șefului Umberto din familia 'ndrangheta cu același nume. Se mutase în Milano în urmă cu un an și începuse să gestioneze afacerile familiei.

Familia Bellocco era implicată în afaceri diverse. Acestea includeau și chestiuni legate de stadioane și fotbal, motiv pentru care Totò mergea la Curva Nord de la San Siro. Nu era doar un simplu fan, ci era de fapt implicat în conducere.

Intrarea sa în acest loc, considerat sacru de către ultrași, ar fi avut loc în 2022, după asasinarea lui Vittorio Boiocchi, fostul lider ultras care îl avea pe Beretta ca mâna sa dreaptă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Moștenitorul unei familii ‘ndrangheta a fost ucis de prietenul său, liderul ultrașilor Inter Milano. Capul mafiei îl împușcase pe ultras în picior