Antena Meniu Search
x

Nicoletta a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată. Detalii teribile după autopsia româncei ucise în Italia (Video)

Autopsia cadavrului româncei Nicoletta Indelicato, ucisă în Italia, la Marsala, scoate de la iveală detalii şocante. Între timp, judecătorii au validat mandatul de arestare pe numele Margaretei Buffa, însă nu şi pe cel al lui Carmelo Bonetta.

de Redactia Observator

la 16.01.2020, 16:51

Nicoletta a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată. Detalii teribile după autopsia româncei ucise în Italia - Facebook

Autopsia cadavrului româncei Nicoletta Indelicato, ucisă în Italia, la Marsala, scoate de la iveală detalii şocante. Între timp, judecătorii au validat mandatul de arestare pe numele Margaretei Buffa, însă nu şi pe cel al lui Carmelo Bonetta.

Presa din Pensinsulă scrie că instanţa din Marsala a considerat că nu există pericolul ca italianul Bonetta să fugă, lucru care nu este valabil în cazul lui Buffa. Românca acuzată de crimă ar fi avut de gând să plece la Palermo.

Chiar dacă nu i-a fost validat mandatul de arestare, Bonetta nu a fost lăsat în libertate. Cei doi iubiţi, acuzaţi că au ucis-o pe românca Nicoletta Indelicato, au primit ordin de a fi încarceraţi.

Reamintim că Margareta Buffa, o româncă de 29 de ani, şi Carmelo Bonetta, iubitul ei italian în vârstă de 34 de ani, au fost reţinuţi, miercuri, după ce bărbatul le-a mărturisit procurorilor, după mai multe ore de interogatoriu, cum şi unde a ucis-o pe Nicoletta Indelicato.

Pe acelaşi subiect

Italianul le-a indicat anchetatorilor locul exact - o podgorie din Sant'Onofrio - unde a torturat-o, incendiat-o, iar apoi îngropat-o pe românca de 25 de ani.

Ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată

În noaptea dintre sâmbăta spre duminică, Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu doisprezece lovituri de cuţit. Nu şase, atât cât s-a spus iniţial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Torutura a continuat, Nicoletta fiins arsă cu ţigara. Apoi, a fost stropită cu benzină și incendiată.

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara.

În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr.

Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala, de Stefania Zerbo, de la Institutul de Medicină Legală din Palermo.

La autopsie a participat și avocatul Roberta Tranchida, avocatul familiei Indelicato.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Nicoletta a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată. Detalii teribile după autopsia româncei ucise în Italia (Video)