Antena Meniu Search
x

Naomi, o femeie transgender, a fost ucisă cu bestialitate de un tânăr de 25 ani, care i-a abandonat corpul și l-a acoperit cu un covor

O femeie transgender a fost ucisă cu bestialitate de un bărbat pe care l-a cunoscut pe un site dedicat swingerilor, după ce a petrecut patru zile cu acesta, scrie The Sun.

O femeie transgender din Marea Britanie a fost ucisă cu bestialitate de un tânăr de 25 de ani, după ce a petrecut patru zile cu acesta, scrie The Sun.

În luna martie a acestui an, Jesse McDonald a ucis-o pe Naomi, o femeie transgender pe numele ei adevărat Hersi Mohamed Hersi, după patru zile pe care le-au petrecut având relațiile sexuale și consumând droguri.

Femeie transgender ucisa cu bestialitate in Marea Britanie

McDonald (25 de ani), care la acea vreme avea o relație cu Natalia Darkowska (18 ani), a întâlnit-o pe Naomi pe un site dedicat swingerilor, numit FabSwingers, scrie sursa citată.

Pe acelaşi subiect

"Cei doi au petrecut trei zile în casa victimei, după care Naomi și Jesse s-au deplasat la casa bărbatului. După o vreme, Jesse McDonald a drogat-o, s-a luptat cu ea și, în final, a ucis-o, înjunghiind-o de mai multe ori cu o sticlă spartă, dar și cu un cuțit", a declarat, marți, procurorul Mark Heywood în fața judecătorilor.

După comiterea faptei, bărbatul a încercat să ia legătura cu mai mulți apropiați, pentru a-l ajuta. Printre aceștia s-a aflat și prietena lui, Natalia Darkowska.

Aceasta din urmă l-a ajutat să scape de dovezile crimei, cumpărând produse de curățare și ajutându-l să scape de dovezi.

Procesul lui Jesse McDonald, care neagă acuzațiile de crimă, susținând că a fost auto-apărare, a început, marți, la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Naomi, o femeie transgender, a fost ucisă cu bestialitate de un tânăr de 25 ani, care i-a abandonat corpul și l-a acoperit cu un covor