Antena Meniu Search
x

Neatenţia a ucis șase români

Ancheta condusă de poliţia italiană a stabilit deja că nu şoferul român i-a condus spre moarte. Vina ar aparţine conducătorului celuilalt automobil.

Vezi și

Ancheta condusă de poliţia italiană a stabilit deja că nu şoferul român i-a condus spre moarte. Vina ar aparţine conducătorului celuilalt automobil. 

Marocanul, care călătorea împreună cu familia, ar fi tăiat calea microbuzului după ce a ratat o intrare pe autostradă. Printre victime se află şi o tănără familie din Bihor. Cei doi părinţi şi fiica lor de doar un an reveneau în România pentru a-şi amenaja casa proaspăt cumpărată.

Acasă, în Bihor, rudele Ramonei şi a lui Tiberiu nu şi-au revenit încă din şoc. De sâmbătă încearcă să se împace cu un gând teribil. Tinerii de 24, respectiv 25 de ani şi fetiţa lor de doar 15 luni nu mai sunt.

Microbuzul în care călătoreau alături de alţi români a fost implicat într-un grav accident rutier în apropiere de Roma. Cei doi adulţi au fost răpuşi pe loc. Fetiţa a mai rezistat 2 ore înainte de a-şi da ultima suflare în braţele medicilor.Anchetatorii cred că vina tragediei o poartă şoferul celeilalte maşini- ar fi schimbat banda de mers fără să semnalizeze. Aşteaptă, însă, să vorbească şi cu şoferul microbuzului. Octavian Erdei nu purta centură şi, în urma impactului a fost azvârlit pe carosabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Neatenţia a ucis șase români