Antena Meniu Search
x

Netflix, pierderi uriașe din cauza lui Kevin Spacey. Aproape 40 de milioane de dolari!

Netflix a primit "nota de plată" pentru proasta reputaţie care a umbrit celebritatea lui Kevin Spacey. Aproape 40 de milioane de dolari!

Vezi și

Netflix a primit "nota de plată" pentru proasta reputaţie care a umbrit celebritatea lui Kevin Spacey. Aproape 40 de milioane de dolari! Atât îi costă pe producători acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse starului. Şi asta, după ce au fost nevoiţi să renunţe la toate producţiile în care Spacey deţinea capul de afiş.

Nota de plată, în valoare de 39 de milioane de dolari, a venit după ce Netflix a suspendat celebrul serial House of Cards. Kevin Spacey deţinea rolul principal şi în alt serial al canalului Netlflix, Gore, care nu a mai putut fi lansat, după ce actorul a căpătat anul trecut reputaţia de prădător sexual. 

Netflix a lansat Serialul House of Cards în anul 2013. La scurt timp după ce Kevin Spacey a devenit ţinta unor acuzaţii de hărţuire sexuală, postul de televiziune a anunţat că al şaselea sezon va fi şi ultimul.

Serialul "Gore", inspirat din viaţa scriitorului Gore Vidal, în care Spacey juca rolul principal, a fost abandonat de Netflix în stadiul de post producţie. Anul trecut, Kevin Spacey a fost acuzat de zeci de bărbaţi de abuz sexual. Poliţia britanică a deschis o anchetă pentru a verifica aceste acuzaţii, care se întind pe o perioadă de mai bine de zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Netflix, pierderi uriașe din cauza lui Kevin Spacey. Aproape 40 de milioane de dolari!