Antena Meniu Search
x

Noi restricţii COVID în Rusia: vaccinare obligatorie pentru o parte din populaţie; bătrânii nevaccinaţi intră în carantină

Moscova impune vaccinarea anumitor categorii de angajaţi, carantină locală şi muncă de acasă. După restricţiile din vară, acestea sunt primele măsuri sanitare adoptate de Kremlin în lupta împotriva epidemiei de COVID-19.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 18:38

Rusia impune măsuri mai severe împotriva pandemiei de COVID-19
Rusia impune măsuri mai severe împotriva pandemiei de COVID-19 - Profimedia

Rusia ia măsuri mai severe împotriva COVID-19 după ce a înregistrat un număr record de decese şi contaminări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, pentru a cincea zi la rând, relatează AFP, potrivit news.ro.

Noi restricţii COVID în Rusia

Autorităţile de la Moscova au anunţat că plasează în carantină toate persoanele nevaccinate cu vârste de peste 60 de ani, în perioada 25 octombrie-25 februarie. Au anunţat, totodată, că până la 1 ianuarie 2022 vaccinarea devine obligatorie pentru 80% din angajaţii din servicii. În prezent, este obligatorie vaccinarea a 60% din lucrătorii acestui sector economic. În plus, cel puţin 30% din personalul întreprinderilor urmează să muncească de acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Noi restricţii COVID în Rusia: vaccinare obligatorie pentru o parte din populaţie; bătrânii nevaccinaţi intră în carantină