Antena Meniu Search
x

Nora preşedintelui Donald Trump, în stare de şoc la spital. Ce conţinea plicul cu praf alb

Vanessa Trump, sotia fiului cel mare al presedintelui american era acasa la mamei ei când a deschis cutia poştală.

Vezi și

Vanessa Trump, sotia fiului cel mare al preşedintelui american era acasa la mamei ei când a deschis cutia poştală. O scrisoare destinata soţului sau, Doland Trump jr i-a atras atenţia. Nu prea avea ce căuta acolo.

Aşa că Vanessa a deschis plicul si a descoperit in interior un praf alb misterios. Pe lângă el, era şi o scrisoare care il descria pe sotul ei ca pe un personaj malefic. Plicul fusese trimis din Boston şi desigur expeditorul era necunoscut. Din cauza şocului, nora preşedintelui a acuzat greaţă şi ameţeli. A sunat imediat la 911 si a fost transportata de urgenta la spital.

Imediat s-a dat mobilizarea generală pentru Serviciile speciale americane. Din fericire, toată lumea a răsuflat uşurată, praful din plic era amidon de porumb. Avocatul personal al presedintelui Trump a calilficat totuşi acest act drept o razbunare politica periculoasă, cu atat mai mult cu cat Vanessa Trump este mama a cinci copii. Deocamdată Casa Alba s-a ferit sa comenteze acest incident, cel puţin pana la sfarsitul anchetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Nora preşedintelui Donald Trump, în stare de şoc la spital. Ce conţinea plicul cu praf alb