Meniu
Search
x

Nou atac cu cuțitul, în Germania. Două persoane au fost rănite de un tânăr, care a reușit să fugă de la locul faptei

Două persoane au fost rănite într-un atac cu arma albă luni, în oraşul german Erfurt de către un bărbat care a reuşit să fugă de la faţa locului, anunţă poliţia locală, relatează AFP.

De Redactia Observator la 28.06.2021, 14:13

Cei doi pietoni, în vârstă de 45 şi 68 de ani, au fost spitalizaţi, iar viaţa nu le este în pericol, precizează poliţia din acest oraş din Turingia (centru).

Atacatorul - un bărbat blond, în vârstă de 20-30 de ani, cu o cicatrice pe faţă - a reuşit să fugă după atac şi era căutat, de luni dimineaţa, de către poliţişti.

Acest atac are loc la trei zile după ce un somalez în vârstă de 25 de ani, care suferă de tulburări psihiatrice, a înjunghiat mortal vneri trei persoane, în centrul oraşului bavarez Wuertzbourg, după care a fost rănit prin împuşcare şi arestat.

În Bavaria, poliţia încearcă să stabilească dacă acest atac, de o ”brtalitate incredibilă” potrivit unui ales local, a fost  motivat de o radicalizare islamistă sau a fost cauzat de tulburările psihiatrice ale atacatorului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Nou atac cu cuțitul, în Germania. Două persoane au fost rănite de un tânăr, care a reușit să fugă de la locul faptei