Antena Meniu Search
x

Nouă persoane blocate într-o mină din Solikamsk au fost găsite moarte, în Rusia

Cele nouă persoane rămase blocate în mina Solikmask, după ce a izbucnit un incendiu, au fost găsite moarte, din cauza temperaturilor extreme care i-au împiedicat pe salvatori să ajungă la timp la ei.

Incendiu la mina din Solikmask
Tragedie la mina Solikmask din Rusia - Twitter

Cele nouă persoane rămase blocate în mina Solikmask, Rusia, după ce a izbucnit un incendiu, au fost găsite moarte, din cauza temperaturilor extreme care i-au împiedicat pe salvatori să ajungă la timp la ei.

Incendiul a avut loc în timpul unor lucrări de construcţie, sâmbătă, 22 decembrie, când podeaua provizorie a luat foc. Temepraturile extrem de mari i-au împiedicat pe salvatori să ajungă la cei blocaţi în mină. Operaţiunea s-a încheiat duminică dimineaţă, după mai multe tentative de a ajunge la cele nouă persoane.

Incendiul ar fi izbucnit la o adâncime de 340 de metri, în timp ce 17 persoane se aflau înăuntru. Din nefericire, doar 8 persoane au reuşit să iasă afară şi să se salveze. 

Comisia Rusă de Investigaţii a deschis o anchetă în acest caz, pentru încălcarea regulilor de siguranţă la construirea unui puţ în mină.

Mina în care a avut loc tragedia îi aparţine companiei Uralkali, un producător rus de potasiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Nouă persoane blocate într-o mină din Solikamsk au fost găsite moarte, în Rusia