Antena Meniu Search
x

Nu există nicio indicație clară a existenței virusului Covid-19 în Wuhan înainte de decembrie 2019, anunță OMS

Misiunea Organizației Mondiale a Sănătății în China a anunțat că nu există nicio indicație a prezenței coronavirusului în Wuhan, înainte de luna decembrie 2019.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.02.2021, 12:46

OMS spune că nu există nicio informație clară cu privire la existența coronavirusului în Wuhan înainte de decembrie 2019 - Profimedia

Nicio indicație a virusului Covid-19 în Wuhan, înainte de decembrie 2019

Nu există dovezi suficiente pentru a determina că Covid-19 a fost răspândit în Wuhan, China, înainte de decembrie 2019, a declarat marți o misiune comună a OMS și a experților chinezi care studiază originile pandemiei din Wuhan, scrie AFP.

Liang Wannian, șeful echipei chineze: "Nu există nicio indicație a transmiterii Sars-Cov-2 la populație în perioada dinainte de decembrie 2019. Nu există suficiente dovezi pentru a determina dacă virusul s-a răspândit în oraș înainte de această dată"

O echipă a Organizației Mondiale a Sănătății se află în China, pentru a studia cum a s-a declanșat epidemia de coronavirus în Wuhan și de unde provine cu exactitate acest virus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Nu există nicio indicație clară a existenței virusului Covid-19 în Wuhan înainte de decembrie 2019, anunță OMS