Antena Meniu Search
x

Nuntă la Casa Albă. Nepoata lui Joe Biden, Naomi, va fi a 19-a mireasă care se căsătoreşte aici. Cine e mirele

Nuntă la Casa Albă. Naomi Biden, nepoata preşedintelui american Joe Biden şi a primei doamne Jill Biden, se căsătoreşte sâmbătă, la Casa Albă, fiind a 19-a oară în istorie când reşedinţa preşedinţilor americani este folosită pentru o nuntă, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 19.11.2022, 18:10

Nuntă la Casa Albă pentru nepoata lui Joe Biden, Naomi
Nuntă la Casa Albă pentru nepoata lui Joe Biden, Naomi - Profimedia / Instagram

Nepoata lui Joe Biden se căsătoreşte. Mireasa Naomi Biden, în vârstă de 28 de ani, este o avocată care locuieşte la Casa Albă cu mirele, Peter Neal. Tânărul în vârstă de 25 de ani este proaspăt absolvent al unei facultăţi de drept şi provine din Jackson Hole, Wyoming. Acesta lucrează în prezent la Georgetown University Law Center On National Security. Potrivit news.ro, cei doi s-au întâlnit în 2018.

Detalii despre nunta de la Casa Albă

Ceremonia a fost programată pentru ora locală 11 a.m. (14:00 GMT), pe peluza de sud a Casei Albe. Un prânz pentru membrii familiei şi petrecerea de nuntă din interiorul Casei Albe vor urma ceremoniei, care se va încheia cu o recepţie de seară, cu desert şi dans. Evenimentul va fi prima parte a unui weekend festiv pentru Joe Biden, care va marca duminică împlinirea a 80 de ani, înconjurat de familie.

De când fostul preşedinte John Adams s-a mutat la Casa Albă proaspăt construită, în 1800, cele 18 nunţi care au avut loc acolo au fost, de obicei, ale unor membri ai familiei preşedintelui şi ai primei doamne. Potrivit Asociaţiei Istorice a Casei Albe, tradiţia a început în 1812, când Lucy Payne Washington, sora primei doamne Dolley Madison, s-a căsătorit cu judecătorul asociat al Curţii Supreme Thomas Todd. Grover Cleveland a fost singurul preşedinte care s-a căsătorit la Casa Albă. El a schimbat jurămintele cu Frances Folsom în 1886, în Camera Albastră.

Pe acelaşi subiect

Cine este Naomi Biden, nepoata preşedintelui SUA

Naomi Biden este fiica fiului preşedintelui, Hunter Biden, şi a primei sale soţii, Kathleen Buhle. Directorul de comunicaţii al lui Jill Biden, Elizabeth Alexander, a declarat că familia Biden va plăti pentru activităţile de nuntă care au loc la Casa Albă, în concordanţă cu alte evenimente private găzduite de prima familie şi urmând tradiţiile festivităţilor anterioare de nuntă la Casa Albă din administraţiile anterioare.

"Spre deosebire de unele asemenea ceremonii anterioare, festivităţile au fost închise presei de ştiri. Naomi şi Peter au cerut ca nunta lor să fie închisă presei, iar noi le respectăm dorinţele. Acesta este un lucru pe care l-a decis cuplul", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Nuntă la Casa Albă. Nepoata lui Joe Biden, Naomi, va fi a 19-a mireasă care se căsătoreşte aici. Cine e mirele