Antena Meniu Search
x

Foto O adolescentă curajoasă a alungat cu maceta un hoţ care voia să fure din magazin, ameninţându-i mama, în Columbia

Scenă demnă de un film de acţiune. O adolescentă de 14 ani a confruntat un hoţ venit să jefuiască magazinul mamei, cu o macetă. Bărbatul se îndrepta spre casa de marcat, în momentul în care cea mică nu a mai stat pe gânduri şi a decis să facă singură dreptate. Incidentul din Columbia a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.02.2021, 11:31

O adolescentă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui magazin mânuind o macetă în faţa unui tâlhar înarmat care o amenința pe mama ei
Bărbatul se îndrepta spre casa de marcat, în momentul în care adolescenta nu a mai stat pe gânduri şi a decis să facă singură dreptate - Twitter/ El Tiempo
  • Hoţ alungat de o tânără de 14 ani
  • Scena s-a petrecut în Bogota, Columbia

O adolescentă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui magazin mânuind o macetă în faţa unui tâlhar înarmat, care o amenința pe mama ei, aceasta din urmă fiind şi proprietara respectivei prăvălii.

Incidentul terifiant a avut loc la începutul lunii februarie, într-un cartier din Bogota, capitala Columbiei. Atunci, un motociclist s-a oprit la magazin și a intrat forțat la ora 4 dimineața. Cele două fiice ale femeii, în vârstă de doi și 14 ani, se aflau în incintă, în momentul spargerii. 

Filmările din interiorul magazinului arată cum un bărbat, care era îmbrăcat într-o ținută neagră și care purta o cască, merge în spatele magazinului unde se afla casa de marcat. Adolescenta curajoasă este văzută confruntându-se cu hoțul în timp ce îl amenință să se retragă cu o macetă.

Curajul nebănuit al copilei l-a pus pe fugă pe tâlhar 

Ea flutură arma în aer și îl împinge pe bărbat în fața magazinului, în timp ce un alt hoț pare să intervină pentru a ajuta. Cei doi fug într-un final cu motocicletele. 

Potrivit raportului, suspecții ar fi împușcat-o pe mama fetei când au părăsit magazinul. Aceasta a fost tratată la un spital, dar rănile nu îi puneau viața în pericol, potrivit dailystar.co.uk.

Adolescenta a adăugat că nu este prima dată când diverşi oameni au încercat să jefuiască magazinul mamei sale.

''Aveam deja în cap că dacă se întâmplă ceva, aș lua maceta și i-aș lovi'', a mai adăugat fata. 

Autorităţile locale au invitat comunitatea să raporteze actele de delincvență și au anunţat că lucrează din greu pentru a combate astfel de incidente, dar şi pentru a asigura securitatea în zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O adolescentă curajoasă a alungat cu maceta un hoţ care voia să fure din magazin, ameninţându-i mama, în Columbia