Antena Meniu Search
x

Video Momentul când o femeie bate la uşa unui străin în toiul nopţii, pentru a cere ajutor, în Londra. Proprietarul crede că era vorba de un jaf

Incident mai puţin obişnuit, în Londra. Un bărbat s-a trezit cu o femeie la uşă, în mijlocul nopţii. Iniţial, aceasta a spus că are nevoie de ajutor, însă comportamentul bizar pe care l-a avut ulterior l-a făcut atât pe bărbat, cât şi pe vecini să reconsidere situaţia. Aceasta nu doar că a fugit la auzul lătratului unui câine, dar a şi urcat de grabă într-o maşină când a văzut că mai mulţi vecini sunt treji.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.02.2021, 10:20

Filmările surprinse de o cameră de supraveghere arată cum femeia se apropia de o casă din Ilford, în estul Londrei
Un om din Londra s-a trezit cu o femeie la uşă în toiul nopţii. Aceasta avea un comportament bizar, proprietarul crezând că vrea să îl jefuiască - @ig1ig3
  • Un om din Londra s-a trezit cu o femeie la uşă în toiul nopţii
  • Aceasta avea un comportament bizar, proprietarul crezând că vrea să îl jefuiască

Acesta este momentul în care o femeie bate la ușa din față a unui străin cerând ajutor în mijlocul nopții. Proprietarul locuinței din Londra susține că totul a fost de fapt o înșelătorie. 

Filmările surprinse de o cameră de supraveghere arată cum femeia se apropia de o casă din Ilford, în estul Londrei, în jurul orei 5 dimineața. Aceasta poate fi auzită strigând: ''Am nevoie de ajutor, vă rog să mă ajutați'', înainte de a spune în liniște cuiva de la telefon: ''Așteptați, doar bat la ușă''.

Cu toate acestea, de îndată ce a auzit lătratul câinelui, femeia fuge imediat de lângă casă. Videoclipul a fost distribuit pe o pagină de socializare care crește gradul de conștientizare cu privire la știrile din zona Ilford, potrivit dailymail.co.uk

Localnicii au oferit mai multe detalii despre contextul incidentului 

Proprietarii au spus că femeia a fugit și a sunat la ușa vecinilor, după ce a fost speriată de câine. Dar când aceasta a observat că toți ocupanții din cea de-a doua casă erau treji, s-a făcut nevăzută de la fața locului, urcând într-o mașină parcată în apropiere.

Localnicii au spus: ''Dacă ar avea nevoie de ajutor, nu ar fugi și nici nu ar intra într-o mașină cu motorul pornit. Aceasta a fost în mod clar o înșelătorie și ducea la ceva mai mult. Din fericire, câinele a făcut-o să se gândească de două ori. Ciocănind la ușa vecinilor noștri părea o acoperire''.

Cu toate acestea, poliția a declarat că nu poate demonstra că femeia avea alte intenţii, precum cea de a fura ceva din casă, în lipsă de alte probe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul când o femeie bate la uşa unui străin în toiul nopţii, pentru a cere ajutor, în Londra. Proprietarul crede că era vorba de un jaf