Antena Meniu Search
x

Momentul în care o cântăreaţă ucraineană l-a înjurat pe Putin, în direct, în timpul unui interviu

Prezentatorul emisiunii matinale de la BBC a fost pus într-o situaţie mai puţin obişnuită în cadrul ediţiei de astăzi, după ce o cântăreaţă ucraineană l-a înjurat pe Putin în timpul interviului transmis în direct.

de Redactia Observator

la 02.03.2022, 16:52

O cântăreaţă ucraineană l-a înjurat pe Putin în direct
O cântăreaţă ucraineană l-a înjurat pe Putin în direct - Captură Video

Maria Burmaka a fost invitată în emisiune pentru a discuta despre situaţia actuală din ţara sa, cu atât mai mult cu cât, pe fondul atacurilor provocate de armata rusă, cântăreaţa a scos pe fereastră o boxă şi a început să cânte imnul naţional. În timp ce era întrebată despre evenimentele care se desfăşoară acum în marile oraşe ale Ucrainei, cântăreaţa, într-un moment de maximă tensiune l-a înjurat pe Vladimir Putin, preşedintele rus. „Du-te dracului!”, au fost cuvintele cântăreţei din Ucraina.

Burmaka a mai spus că de la fereastra ei a putut vedea forțele ruse bombardând memorialul Holocaustului din oraș și s-a adăpostit în garajul de sub clădirea ei, pe care l-a descris drept „rece și înfricoșător”. „Plâng și nu vreau ca nimeni să vadă că plâng, pentru că trebuie să fiu puternică, dar acesta este fascism. Îi rog pe toţi să ne ajute și să ne sprijine, trebuie să știți ce groază este aici”.

Ucrainenii au ajuns la limita răbdării

Întrebată dacă a fost tentată să fugă din Ucraina, ea a spus: „Eu stau aici acum, vreau să rămân aici, mulți oameni pleacă din Ucraina, dar... nu voi fugi din orașul meu natal, aceasta este casa mea și eu vreau să fiu aici în inima Kievului și să cânt pentru poporul meu. Ea a continuat: „Vreau să-i spun lui Putin, ești un criminal, ești un agresor, Ucraina nu a fost niciodată împotriva Rusiei. Așa cum spun soldații noștri: „Du-te dracului!”.

Prezentatorul a întrerupt-o rapid și a spus: „Întreleg cu adevărat profunzimea sentimentelor, dar trebuie să-mi cer scuze telespectatorilor noștri pentru limbajul tău. Îmi cer scuze pentru limbaj, dar sunt sigur că vă uitându-vă la noi în această dimineață, înțelegeți cât de puternice sunt sentimentele Mariei și ale atâtor mulți oameni din Ucraina care încearcă să se apere și să-și protejeze familiile și să aibă grijă de țara lor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o cântăreaţă ucraineană l-a înjurat pe Putin, în direct, în timpul unui interviu