Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O clădire cu 5 etaje din Manila a ars din temelii. Cel puţin 11 morţi, între care şi soţia proprietarului

Cel puțin 11 persoane au murit vineri într-un incendiu izbucnit într-o clădire rezidențială și comercială cu cinci etaje din cartierul Chinatown al capitalei filipineze, scrie Reuters.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 11:05

O clădire cu 5 etaje din Manila a ars din temelii - X

Incendiul a fost stins la aproximativ trei ore după ce pompierii au fost alertați, au declarat reprezentanții pompierilor, care nu au dat informații cu privire la cauza incendiului.

Cel puțin 11 persoane au murit în incendiu

"Soția proprietarului clădirii a fost printre cei care au murit", a declarat Nelson Ty, un ales al comunității în care a izbucnit incendiul, pentru postul de radio DZRH. În Filipine incendiile produse în clădiri sunt frecvente, relatează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șaisprezece persoane au murit într-un incendiu la o clădire rezidențială și de depozitare în luna august a anului trecut, în timp ce un incendiu masiv a cuprins clădirea istorică a Poștei Centrale din capitală în mai 2023.

În 2017, un incendiu la un centru comercial din sudul orașului Davao a ucis 37 de agenți de call center și un agent de securitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » O clădire cu 5 etaje din Manila a ars din temelii. Cel puţin 11 morţi, între care şi soţia proprietarului