Antena Meniu Search
x

Video O copilă a supravieţuit în mod miraculos, după ce a sărit de la etajul şase. Fetiţa din SUA încerca să scape din calea flăcărilor

O fetiţă din Statele Unite a supravieţuit miraculos după ce a sărit de la etajul şase al unui bloc.

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 10:48

Vezi și
  • O copilă a supravieţuit în mod miraculos, după ce a sărit de la etajul şase
  • Fetiţa din SUA încerca să scape din calea flăcărilor

În vârstă de 8 ani, copila a încercat să scape din flăcările care i-au curpins locuinţa din New York. Ea s-a aruncat de la balcon şi a căzut de la o înălţime de aproape 20 de metri. S-a ales cu ambele picioare fracturate, în urma impactului cu solul, însă starea ei este acum una stabilă.

În imagini se vede cum fumul gros şi flăcările au înghiţit balconul apartamentului de unde a sărit. În urma incendiului, cel puţin nouă persoane au fost rănite. Aproximativ 100 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările, doi dintre ei suferind la rândul lor arsuri. 

Peste 100 de pompieri s-au luptat cu incendiul violent

Cel puțin nouă persoane au fost rănite în incendiul care a izbucnit la etajul șase al clădirii de 17 etaje. Se așteaptă ca cea mică să supraviețuiască. Ea a aterizat pe pământ, nu pe trotuar și, deși şi-a rupt ambele picioare, șeful pompierilor spune că aterizarea ei i-a salvat viața.

Pe acelaşi subiect

"Fetița a rămas acolo și nu se mișca deloc, am crezut că este moartă, dar toată lumea s-a grăbit să o ajute", a spus martorul ocular Levar Chisolm.

''Când acel copil era acolo, asta a fost chemarea mea de a face ceea ce facem noi ca ființe umane și a fost să protejăm acel copil care era pe jos'', a spus Linda Kemp, președintele asociației chiriașilor.

Anchetatorii spun că mătușa fetei, în vârstă de 17 ani, a încercat să o salveze, dar nu a putut din cauza flăcărilor. Ea ar fi suferit răni ușoare, potrivit abc7.

Peste 100 de pompieri au răspuns la fața locului și au reuşit să ţină focul sub control cu ​​puțin timp înainte de ora 19:30. Şapte dintre ei au suferit răni ușoare. Cauza incendiului nu este încă cunoscută. O anchetă este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O copilă a supravieţuit în mod miraculos, după ce a sărit de la etajul şase. Fetiţa din SUA încerca să scape din calea flăcărilor