Antena Meniu Search
x

O cunoscută actriţă ucraineană a fost ucisă în timpul unui bombardament asupra unei zone rezidenţiale din Kiev

Renumita actriță ucraineană Oksana Shvets a fost ucisă într-un atac cu rachetă rusesc asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev, informează CNN.

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 14:29

O cunoscută actriţă ucraineană a fost ucisă în timpul unui bombardament asupra unei zone rezidenţiale din Kiev
- Profimedia

Molodyy Teatr (Teatrul Tânăr, n.red.), o trupă de teatru ucraineană din care făcea parte din 1980 a anunțat joi moartea vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o postare pe Facebook, compania și-a exprimat "durerea ireparabilă" provocată de decesul actriţei. 

Pe acelaşi subiect

"Iubita artistă a Ucrainei Oksana Shvets a fost ucisă în timpul unui atac cu rachetă asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev", au scris colegii de trupă. "Nu există iertare pentru dușmanul care a venit pe pământul nostru!".

Potrivit site-ului trupei, Shvets a studiat teatrul la Teatrul Ivan Franko și la Institutul de Stat al Artelor Teatrale din Kiev, înainte de a începe o carieră de zeci de ani în divertisment.

Pe lângă munca ei de teatru, Shvets a avut o carieră prodigioasă în producţii TV cunoscute, scrie CNN. 

Potrivit Variety, Shvets a fost onorată cu unul dintre cele mai prestigioase premii ale Ucrainei pentru munca sa în teatru, Artista Emerită a Ucrainei.

Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis în bombardamentele de la Irpin. Bărbatul se înrolase în Forţele de Apărare Teritorială

Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis pe 6 martie, în timpul bombardamentelor ruseşti la Irpin. Avea 33 de ani, scrie Variety.

Lee se înrolase în Forţele de Apărare Teritorială ale armatei ucrainene. El a fost un cunoscut actor de film, cântăreţ şi compozitor. A fost activ în Teatrul Koleso din Kiev şi a jucat şi în reclame.

Război Rusia - Ucraina, ziua 23

Este a 23-a zi a invaziei rusești în Ucraina, iar sirenele continuă să răsune constant în orașele ucrainene bombardate aproape fără încetare de invadatori - țintite sunt, din nou, regiunile Rivne, Volin, Liov, Ternopil și Ivano-Frankivsk.

Între timp, încercările de a determina regimul Putin să oprească războiul continuă – Australia și Japonia au anunțat noi sancțiuni împotriva băncilor și oligarhilor ruși, iar Joe Biden și Xi Jinping urmează să aibă o discuție telefonică, vineri, inclusiv pe tema războiului din Ucraina.

Rușii au început bombardamentele și în vestul  Ucrainei, lovind, vineri, orașul Liov, aflat la aproximativ 70 de kilometri de granița poloneză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » O cunoscută actriţă ucraineană a fost ucisă în timpul unui bombardament asupra unei zone rezidenţiale din Kiev