Antena Meniu Search
x

O echipă de rugby din Franţa ştie cum să atragă publicul feminin la stadion

Printr-un calendar deocheat. Rugbiştii clubului Stade Francais pozează nud, alături de alţi sportivi de marcă. Totul, în scop caritabil. Calendarul se vinde în sute de mii de exemplare, pe toată planeta.

Vezi și

Printr-un calendar deocheat. Rugbiştii clubului Stade Francais pozează nud, alături de alţi sportivi de marcă. Totul, în scop caritabil. Calendarul se vinde în sute de mii de exemplare, pe toată planeta.

Îşi spun Zeii Stadionului. Şi aşa au şi pozat. Perfecţiunea zeilor din Olimp i-a inspirat pe rugbiştii de la Stade Francais, pentru un pictorial ieşit din tipare. 

Este al 17-lea număr pentru Dieux du Stade. Al 17-lea an când sportivii se dezbracă de echipament, pentru o cauză nobilă. Aşa a început povestea - de la un gest caritabil. Între timp, calendarul rugbiştilor nud a devenit calendarul sportivilor dezgoliţi de inhibiţii... Un campion mondial la handbal, Nicola Karabatic, a fost cooptat şi el în echipa sexy...

La fel şi Sylvain Potard, un cunoscut luptător şi campion la MMA, care este la a treia experienţă de acest gen.  

Treptat-treptat, calendarul conceput pentru a strânge fonduri în scop caritabil s-a transformat într-o veritabilă unealtă de popularizare a rugbyului. Din ce în ce mai mulţi oamenii vin la meciurile echipei, în Paris, şi nu numai. Iar DVD-ul cu şedinţa foto se vinde în sute de mii de exemplare. În 2011, încasările au ajuns la două milioane de euro. Anul acesta, banii vor merge pentru a treia oară consecutiv către asociația "Să vorbim despre cancerul de sân".

Pe coperta ediţiei din 2017 este chiar căpitanul de rugby în 7 al naţionalei Franţei. Terry Bouhraoua a fost alegerea fotografului - un grec pe nume  Errikos Andreou, care realizează pictoriale pentru revistele glossy din toată lumea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O echipă de rugby din Franţa ştie cum să atragă publicul feminin la stadion