Antena Meniu Search
x

O fabrică de batoane Mars, amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată. Peste 20 de salvatori le-au sărit în ajutor

O fabrică Mars Wrigley din Pennsylvania a fost amendată de autorităţile americane de reglementare în domeniul siguranţei la locul de muncă, după ce doi angajaţi au căzut într-o cuvă cu ciocolată. Peste 20 de persoane au participat la operaţiunea de salvare, iar unul dintre muncitori a fost transportat la spital cu elicopterul, relatează BBC, citat de News.

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 11:34

Mars Wrigley
O fabrică Mars Wrigley a fost amendată, după ce doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată - Shutterstock

Fabrica Mars Wrigley din oraşul Elizabethtown a fost amendată cu 14.500 de dolari de către Administraţia pentru Securitate şi Sănătate în Muncă. Muncitorii au căzut într-un rezervor de dozare - un rezervor folosit pentru a amesteca ingredientele - pentru ciocolata Dove, un brand vândut în SUA. În alte ţări, Dove este vândută sub denumirea Galaxy.

Incidentul a avut loc în iunie 2022. Muncitorii erau colaboratori, care nu lucrau cu normă întreagă pentru fabrică. A fost nevoie să se facă o gaură în partea de jos a rezervorului parţial plin pentru a-i scoate afară. Pentru aceasta, peste 20 de salvatori au venit să acţioneze, iar un muncitor a fost transportat la spital cu elicopterul.

Incidentul, catalogat drept "grav" de autorităţile americane

Raportul autorităţii americane de reglementare cataloghează incidentul drept "grav". Muncitorii fuseseră angajaţi pentru a curăţa rezervoarele şi nu au primit o pregătire adecvată în materie de siguranţă. Un reprezentant al Mars Wrigley a salutat rezultatul investigaţiei.

Citește și:

Mars şi Wrigley - doi fabricanţi americani de renume în domeniul dulciurilor, cu o vechime de peste un secol fiecare - au fuzionat în 2008. Pe lângă Dove, compania produce mai multe dulciuri populare, precum M&Ms, Snickers şi Twix.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O fabrică de batoane Mars, amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată. Peste 20 de salvatori le-au sărit în ajutor