Antena Meniu Search
x

Galerie foto O familie din Gaza s-a trezit cu o rachetă israeliană pe pat, neexplodată, cu o zi înainte de armistiţiul cu Israelul

O rachetă israeliană care a aterizat fără să explodeze pe un pat, în locuința unei familii din Gaza, a trebuit să fie îndepărtată cu macarale de militanții Hamas, iar imaginile te țin cu sufletul la gură.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.05.2021, 16:53

Experții în explozibil din Hamas au îndepărtat cu mare atenție racheta israeliană neexplodată dintr-o casă din Khan Yunis, Fâșia Gaza, cu o zi înainte de de acordul de încetare a focului între Israel și Gaza.

Racheta neexplodată a fost scoasă pe geam cu o macara

Zeci de oameni au ignorat pericolul și au mers să vadă cum racheta israeliană este scoasă pe geamul locuinței, cu o macara, pentru a fi transportată într-un loc sigur.

Un radio condus de Hamas a anunțat că în acea zi, o femeie a fost ucisă și patru copii au fost răniți într-un atac asupra orașului Khan Yunis, scrie The Sun.

Pe acelaşi subiect

Martorii au spus că mai multe drumuri principale au fost avariate în urma atacurilor aeriene.

Aproape 250 de morți în Gaza, în atacurile aeriene israeliene

În suburbia orașului Gaza, Sabra, Amira Esleem, în vârstă de 14 ani, și trei membri ai familiei au fost răniți într-un atac israelian, care a provocat prăbușirea unor părți din casa lor.

"Stăteam pe canapea când a aterizat o rachetă. Fumul era greu și nu vedeam nimic", a spus ea din patul de spital.

Agențiile din întreaga lume au făcut apeluri după apeluri pentru încetarea focului și, după 11 zile de atacuri, armistițiul între Israel și Hamas a fost încheiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O familie din Gaza s-a trezit cu o rachetă israeliană pe pat, neexplodată, cu o zi înainte de armistiţiul cu Israelul