Antena Meniu Search
x

Video O femeie a fost atacată de mistreţi în parcarea unui supermarket din apropierea Romei. Ca să scape, le-a aruncat animalelor plasa de cumpărături

Incident bizar în Italia. O femeie a fost atacată de o turmă de mistreţi în parcarea unui supermarket din localitatea Le Rughe, din apropierea Romei.

de Monica Palade

la 15.05.2021, 15:21

Italianca abia ieşise de la cumpărături, când a fost înconjurată de animale: patru adulţi şi doi pui, care au urmărit-o peste tot. 

Deşi a încercat să se ferească şi să se grăbească să scape de ei, nu a reuşit. Într-un final, s-a văzut nevoită să le arunce întreaga plasă de cumpărături, ca să poată să se urce în maşină. 

Atacată de porci mistreţi

Imediat, animalele sălbatice au dat năvală asupra conţinutulului pungii, în timp ce alţii au apucat câte ceva şi au luat-o la fugă. 

Pe acelaşi subiect

Italienii se confruntă de ceva timp cu problema porcilor mistreţi. În luna octombrie a anului trecut, primarul Romei a ordonat o anchetă după ce o niște mistreți care frecventau orașul au fost împușcați și uciși de poliție într-un loc de joacă pentru copii de lângă Vatican. Evenimentul a stârnit protestele activiștilor pentru drepturile animalelor și a unor localnici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O femeie a fost atacată de mistreţi în parcarea unui supermarket din apropierea Romei. Ca să scape, le-a aruncat animalelor plasa de cumpărături