O femeie, care a furat o adevărată avere dintr-o maşină blindată, căutată de poliţiştii din Germania. Este dispărută fără urmă din luna mai

De Monica Palade.
Publicat: 14.07.2021, 18:56.
Actualizat: 14.07.2021, 18:56

O femeie, care a furat 8 milioane de euro dintr-o maşină blindată, este căutată de poliţiştii din Germania de trei luni de zile. Yasemin Gundogan, care lucra în departamentul de ambalare a numerarului al companiei din Bremen, a fugit într-o zi cu mica avere, iar de atunci parcă a intrat în pământ.

O femeie, care a furat o adevărată avere dintr-o maşină blindată, căutată de poliţiştii din Germania. Este dispărută fără urmă din luna mai

POLIZEI BREMEN

A fost căutată săptămâni în șir, însă fără succes. Acum oamenii legii au emis un mandat de arestare pe numele ei și a fost dată în urmărire prin interpol.

A furat o avere şi s-a făcut nevăzută

Potrivit anchetatorilor, femeia a respectat procedurile obișnuite ale companiei, iar sacii cu bani au fost scoși din curtea companiei folosindu-se de tomberoane care aveau deasupra gunoi. La poarta exterioară, sacii cu bani au fost încărcați într-un mircrobuz Mercedes-Benz negru cu plăcuțe de înmatriculare false.

Citește și:

Yasemin a urcat în mașin, iar de atunci s-a făcut nevăzută. Poliţiştii încearcă să afle acum dacă femeia a acţionat singură sau a avut complici. Furtul a fost depistat abia după patru zile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.