Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă a ajuns la terapie intensivă, iar alţi doi copii sunt daţi dispăruţi, după ce au căzut într-un lac îngheţat din Rusia

Eveniment tragic în Rusia. O copilă a ajuns la terapie intensivă, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi, după ce au căzut într-un lac îngheţat. Se pare că cei trei se plimbau pe suprafaţa lacului, în momentul în care gheaţa le-a cedat sub picioare. O fetiţă a reuşit să fie salvată de un martor, însă autorităţile locale se tem că nu mai au şanse să îi găsească în viaţă pe ceilalţi doi copii.

de Andreea Anghel

la 20.02.2021 , 16:09

Incidentul a avut loc în oraşul rusesc Budennovsk
O copilă a ajuns la terapie intensivă, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi, după ce au căzut într-un lac îngheţat - iStock by Getty Images
  • Trei copii au căzut într-un lac îngheţat
  • Incidentul a avut loc în oraşul rusesc Budennovsk

Trei copii se plimbau pe un lac îngheţat din Rusia, vineri, în momentul în care gheaţa a cedat sub greutatea lor. O fată a reuşit să fie salvată de un martor ocular, însă până în acest moment, potrivit informaţiilor, ceilalţi doi copii nu au fost găsiţi. În acest caz, o echipă de salvare continuă să îi caute. Autorităţile locale presupun cei doi s-au înecat. 

Copila care a avut noroc şi a fost salvată a fost dusă la terapie intensivă. Fata care a ajuns de urgenţă la respectiva unitate medicală ar avea vârsta de 12 ani. Însă, vârstele celorlalți doi copii sunt necunoscute, potrivit dailystar.co.uk.

Se pare că incidentul ar fi avut loc în oraşul rusesc Budennovsk. Echipele de pompieri implicate în procesul de salvare au fost trimise de vineri în zonă. Scafandrii sunt încă în căutarea celorlalți doi copii. 

Articolul continuă după reclamă

Autorităţile locale se tem că este prea târziu pentru a-i mai găsi pe ceilalţi doi copii în viaţă

Un reprezentant al echipei de salvare a declarat: "Există o fată născută în 2008 în terapie intensivă, iar o a doua presupus înecată este tot o fată. Nu există încă informații despre cel de-al treilea copil. Salvatorii noștri din grupul de salvare Levokumsky PASS SK, 13 persoane, lucrează la fața locului. Cinci salvatori din grupul de salvare Georgievsk au mers la locul operațiunilor de căutare și salvare de la ora 21:00''.

Serviciul de presă al Comitetului de Investigații al Federației Ruse din regiune a raportat că cea de-a doua victimă ar fi tot o fată, prietenă a copilei care a fost salvată, însă nu se cunosc informaţii suplimentare despre cel de-al treilea copil.

O anchetă este în curs de desfăşurare. 

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » O fetiţă a ajuns la terapie intensivă, iar alţi doi copii sunt daţi dispăruţi, după ce au căzut într-un lac îngheţat din Rusia