Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 6 ani din Rusia a fost torturată de propria mamă. Femeia a închis-o într-o cameră fără ferestre şi a hrănit-o cu mâncare pentru pisici

O fetiţă de şase ani din Taldom, Rusia a fost torturată de propria mamă. Micuţa a fost închisă într-o cameră fără ferestre şi a hrănită cu mâncare pentru pisici.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 13:37

Copilul de şase ani a fost salvat de poliţişti, după ce a trăit în condiţii inumane timp de trei ani, printre maldăre de gunoaie şi pereţi plini de igrasie, înconjurată de 19 pisici, potrivit Daily Mail. Fetiţa era atât de abuzată încât a ajuns să creadă că numele ei este "Kitty Kitty". Nu fusese niciodată la medic, la şcoală şi nu era înregistrată nici în evidenţele statului. Mai mult decât atât, ea nu se dezvoltase corespunzător pentru vârsta pe care o avea, având greutatea unui copil de trei ani.

Mama, Yurate-Alprika Raine, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la închisoare pentru torturarea minorei. Femeia stabilise cu un pensionar în vârstă de 66 de ani să meargă frecvent şi să îi ducă mâncare atunci când acesta mergea să hrănească pisicile. În tot acest timp, mama locuia într-un apartament luxos alături de fiica ei mai mare, în vârstă de 12 ani. "Recunosc că am acordat mai multă atenţie copilului meu cel mare. Mi-am crescut fiica cea mică până la vârsta de trei ani, când caracterul acesteia s-a schimbat", a declarat Raine.

Fetiţa a fost ţinută captivă în condiţii inumane

Femeia susţine că mergea la interval de câteva zile în camera unde era ţinută fetiţa, pentru a curăţa mizeria. Raine, care a lucrat anterior ca escortă, a fost descrisă ca un simpatizant neo-nazist. Judecătorii au decăzut-o din drepturile părinteşti, cele două fete ajungând în grija statului.

Locuinţa unde fata era ţinută captivă a fost descoperită după ce un echipaj de poliţie care patrula în zonă a observat prezenţa unui bărbat suspect. "În timp ce erau de serviciu, polițiștii de patrulare din cartierul orașului Taldom au observat un bărbat suspect. După ce a văzut poliția, a încercat să se ascundă de ei și a intrat într-o casă situată pe o stradă lăturalnică. Poliția a intrat în casă, acolo a descoperit un bărbat pensionar, o femeie și pe fiica ei minoră", se arată în comunicatul transmis de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 6 ani din Rusia a fost torturată de propria mamă. Femeia a închis-o într-o cameră fără ferestre şi a hrănit-o cu mâncare pentru pisici