Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de nouă ani și-a dus câinele bolnav în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge la veterinar, în Turcia

O fetiţă de nouă ani din Turcia şi-a cărat câinele bolnav în spate pentru doi kilometri. Cea mică a înfruntat chiar și zăpada, pentru a ajunge la veterinar. ''Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi'', a scris mai apoi veterinarul pe o rețea de socializare.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.03.2021, 21:46

O fetiță de nouă ani și-a dus câinele bolnav în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge la veterinar, în Turcia
Micuţa Cemre are nouă ani şi locuieşte la sat, într-o zonă din Turcia - Ogun Ozturk / Twitter
  • O fetiță a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge cu câinele la veterinar
  • Scena s-a petrecut în Turcia

Micuţa Cemre are nouă ani şi locuieşte la sat, într-o zonă din Turcia. În momentul în care câinele ei, Pamuk, s-a îmbolnăvit, l-a luat în spate şi a mers doi kilometri, prin zăpadă, pentru a-l duce la cel mai apropiat veterinar.

Imaginile, făcute publice chiar de către doctor, au ajuns pe reţelele de socializare și au stârnit simpatia tuturor celor care le-au văzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

''Această fetiţă a venit să-i fac câinelui o injecţie când a aflat că sunt în sat pentru a trata o vacă'', a anunţat medicul Ogün Öztürk.

Veterinarul a rămas impresionat de curajul fetiței

Doctorul a declarat presei locale că Pamuk nu avea nimic grav, ci doar o usturime puternică rezolvată cu o injecţie împotriva paraziţilor, potrivit mediafax.ro.

Micuţa Cemre i-a mulţumit bărbatului şi, fericită, l-a luat din nou pe Pamuk pe umăr pentru a merge acasă. Aceasta a avut practic de înfruntat aceeași distanță pentru a doua oară. Însă nimic nu i-a stat în cale.

Veterinarul s-a declarat extrem de impresionat de afecţiunea fetiţei pentru câine, precum și de curajul ei: ''Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O fetiță de nouă ani și-a dus câinele bolnav în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge la veterinar, în Turcia