Antena Meniu Search
x

Foto Un câine, salvat dintr-o fântână adâncă de trei metri, le-a oferit salvatorilor o ''îmbrățișare'' drept mulțumire, în China

Misiune de salvare dificilă pentru o echipă de pompieri din China. Aceștia au fost nevoiți să scoată la suprafață un cățel care căzuse într-o fântână adâncă de trei metri. Patrupedul nu doar că a putut fi salvat, dar chiar a scăpat nevătămat în urma incidentului. Drept mulțumire, câinele a mers și le-a oferit salvatorilor o îmbrățișare.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 02.03.2021, 16:02

În ciuda misiunii dificile, patrupedul a scăpat nevătămat
Operațiune de salvare dificilă, după ce un câine a căzut într-o fântână - Douyin
  • Un cățel a fost salvat dintr-o fântână de trei metri
  • Incidentul a avut loc în estul Chinei

Operațiune de salvare dificilă, după ce un câine a căzut într-o fântână. Golden retrieverul a ajuns la inimile a milioane de persoane, în momentul când s-a întors pentru a le arăta recunoștință pompierilor care l-au scos afară în siguranță. Întreaga scenă fusese filmată și postată pe rețelele sociale.

Bietul câine a fost găsit căzut într-o fântână de trei metri adâncime, chiar la intersecția a două străzi din orașul Hefei, provincia Anhui, din estul Chinei. Incidentul a avut loc pe data de 16 februarie. Pompierii au ajuns la locație și au folosit un detector de gaze pentru a vedea dacă există gaz otrăvitor în interiorul puțului.

În ciuda misiunii dificile, patrupedul a scăpat nevătămat

Potrivit informațiilor de la fața locului, echipa a pregătit echipamentul necesar pentru a scoate animalul nevătămat la suprafață. Un bărbat a intrat pentru a asigura hamul, astfel încât câinele să poată fi ridicat de către colegii omului. Chiar dacă misiunea a fost una dificilă, animalul a scăpat fără răni care să îi pună viața în pericol.

În timp ce pompierii împachetau echipamentul de specialitate, patrupedul recunoscător a aleargat ca și cum ar căuta eroul salvator. Mai apoi, câinele dă din coadă și rămâne lângă un membru al echipajului pentru a-i mulțumi că i-a salvat viața. Pompierul atinge capul câinelui și îl bate ușor pe spate, potrivit dailystar.co.uk.

Internauții au fost uimiți când au văzut reacția animalului și au mulțumit pompierilor că și-au riscat viața pentru a salva câinele. Unul a scris: "Ce câine recunoscător! A recunoscut pompierul care l-a scos din pericol". Un alt internaut a spus: ‘’Acest lucru este atât de încântător”. ’’Plâng”, a adăugat un al treilea. Alții au sugerat pompierilor să adopte câinele și să-l păstreze drept un animal de salvare în timpul operațiunilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un câine, salvat dintr-o fântână adâncă de trei metri, le-a oferit salvatorilor o ''îmbrățișare'' drept mulțumire, în China