Antena Meniu Search
x

O fetiţă de şapte ani i-a cerut directorului Google să o angajeze. Ce i-a spus şeful companiei

Chloe Bridgewater i-a scris directorului executiv al Google pentru a-i aduce la cunoştinţă că vrea să lucreze în compania lui. Mesajul l-a încântat pe bărbatul aflat la conducerea gigantului, care i-a răspuns personal la cererea de angajare.

Chloe Bridgewater i-a scris directorului executiv al Google pentru a-i aduce la cunoştinţă că vrea să lucreze în compania lui. Mesajul l-a încântat pe bărbatul aflat la conducerea gigantului, care i-a răspuns personal la cererea de angajare.

Dragă şefule de la Google, mă numesc Chloe, am şapte ani, şi când cresc mare vreau să lucrez la Google. Tata mi-a zis să îţi trimit un CV. Nu ştiu ce e ală, dar tata mi-a spus că deocamdată o scrisoare este suficientă", a scris fata în mesajul adresat directorului executiv al companiei.

În scrisoarea scrisă de mână, copila şi-a detaliat toate competenţele, inclusiv că este foarte bună la şcoală şi că se pricepe foarte bine la ortografiere, citit şi matematică.

Ea a vorbit şi despre pasiunea ei pentru roboţi şi computere şi despre dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice, la probele de înot.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa şi-a motivat cererea de angajare prin faptul că tatăl ei i-a spus că dacă ar ajunge să lucreze la Google, ar sta pe un saci de bani, care i-ar permite să facă tot ceea ce-şi doreşte.

Chloe şi-a urcat cererea de angajare pe pagina de cariere a companiei şi a aşteptat un răspuns de la angajatori.

Nu mică a fost uimirea părinţilor săi, când, câteva zile mai târziu, fetiţa a primit un răspuns chiar de la directorul Google.

Sundar Pichai a încurajat-o pe micuţă să îşi urmeze visele:

"Sunt convins că dacă vei continua să munceşti din greu şi să-ţi urmezi visele, vei reuşi să îţi atingi toate ţelurile. Aştept cu nerăbdare cererea ta de angajare după ce termini şcoala.

Un purtător de cuvânt al Google a confirmat că scrisoarea aparţine directorului executiv al companiei.

Tatăl a fost atât de mândru de fata sa, încât a postat scrisoarea pe site-ul profesional LinkedIn. În scurt timp, mesajul a devenit viral.

Bărbatul a explicat pentru The Sun, că în urmă cu câţiva ani, fata a fost implicată într-un accident auto, iar scrisoarea primită de la directorul Google a fost un stimul uriaş pentru a spori încrederea micuţei în propriile sale forţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de şapte ani i-a cerut directorului Google să o angajeze. Ce i-a spus şeful companiei