Antena Meniu Search
x

O fetiţă româncă din Italia a murit fulgerător la doar 14 ani, în fața calculatorului. Copila încerca să se conecteze la cursurile online

Tragedie în familia unor români din provincia Arezzo, Italia. O fată de 14 ani, care locuia împreună cu mama ei la Monterchi, a murit în faţa calculatorului, în timp ce încerca să se conecteze online cu școala, pentru cursurile la distanță.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.03.2021, 08:16

O fetiţă româncă din Italia a murit fulgerător la doar 14 ani, în fața calculatorului. Fata încerca să se conecteze la cursurile online - Profimedia / imaginie ilustrativă

Nenorocirea a avut loc ieri, 15 martie.

Îngrijorată că fiica ei nu răspunde la telefon, o româncă în vârstă de 46 de ani, care lucrează ca îngrijitoare la Monterchi, a sunat un vecin și l-a rugat să meargă să verifice dacă s-a întâmplat ceva.

Bărbatul a găsit-o pe copilă fără suflare, prăbuşită în fața computerului. Omul a sunat imediat după ajutor, iar la fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de la serviciul de ambulanță și carabinierii.

Din păcate, scrie La Repubblica, pentru fata de 14 ani nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. 

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au cerut autopsia, pentru a înţelege cauzele exacte ale decesului. Necropsia fi efectuată la spitalul Gruccia din Montevarchi.

Moartea copilei a şocat întreaga comunitate din Monterchi.

Elevă eminentă în primul an de liceu la Sansepolcro, fata locuia împreună cu mama ei într-un apartament închiriat. Cele două erau foarte cunoscute și respectate în Monterchi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O fetiţă româncă din Italia a murit fulgerător la doar 14 ani, în fața calculatorului. Copila încerca să se conecteze la cursurile online