Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O influenceriţă ar fi beneficiat de ajutoare pentru pandemie pe nedrept, pentru o viaţă de lux, în SUA

O influenceriţă cunoscută pentru că-și etalează stilul de viață de lux pe rețelele de socializare a fost acuzată că a obținut un împrumut de ajutor pentru pandemie, pentru a-și plăti zborurile cu un avion privat.

de Andreea Anghel

la 16.05.2021 , 22:04

O influenceriţă ar fi beneficiat de ajutoare pentru pandemie pe nedrept
O influenceriţă ar fi beneficiat de ajutoare pentru pandemie pe nedrept - killadmilla via Instagram

Danielle Miller, în vârstă de 31 de ani, ar fi folosit informațiile unei alte femei pentru a accesa un fond de ajutor Covid destinat întreprinderilor mici. Autoritățile susțin că tânăra a folosit informațiile personale ale victimei sale pentru a crea un cont bancar. 

Apoi, ea a folosit aceleași informații pentru a solicita un împrumut în caz de catastrofă economică, susține biroul procurorului din districtul Massachusetts. Se spune că Miller a avut peste 100.000 de dolari depuși în contul ei bancar. O parte dintre acești au fost cheltuiți pe zboruri private din Florida către California.

Poliţiştii susţin că femeia îşi făcuse un obicei din însuşirea pe nedrept a banilor

Articolul continuă după reclamă

Procurorii susțin că dovezile presupusei fraude sunt disponibile pe contul ei de Instagram, unde a postat în mod regulat imagini cu averea sa aparentă. CBS Miami a raportat că poliția a depistat că Miller a solicitat peste 900.000 de dolari în alte împrumuturi comerciale, folosind informațiile altor victime, conform Daily Star

Detectivii spun că nu este încă clar cum femeia a obținut accesul la informații confidențiale. Miller se mândrește cu zeci de mii de urmăritori pe contul ei de Instagram, oameni care apreciază fotografiile în care aceasta afişează un stil de viaţă de lux. 

După ce au aflat de unde ar fi avut femeia atât de mulţi bani, internauţii nu au întârziat să glumească. "Cum vei arăta în portocaliu în următorii douăzeci de ani? Probabil mai bine decât acum! LOL", a spus cineva. 

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » O influenceriţă ar fi beneficiat de ajutoare pentru pandemie pe nedrept, pentru o viaţă de lux, în SUA